Ervaringen

 

12.05.17 11:08 José
Lieve Henriëtte,
Dank je wel voor je reading op maandag 1 mei. Je hebt me op weg geholpen om verder te gaan met mijn leven zonder mijn man. En, net als 8 jaar geleden toen ik bij je kwam omdat ik in een burn out zat, heb je me weer geholpen om de dingen in een ander perspectief te zien.
De communicatie met mijn man, via jou, heeft me gerustgesteld. Mijn belangrijkste vragen zijn beantwoord en de boodschap die hij en mijn vader en oma voor me hadden geeft rust en biedt weer vertrouwen in de toekomst waardoor ik inmiddels gerichte keuzes kan maken.
Ondertussen is alles nog bij me aan het bezinken. De reading voelde als een glitterwolk waaruit nog elke dag glitters neerdalen.
Ik heb je naam en je site doorgegeven aan vriendinnen en collega’s die zeiden: “Dat wil ik ook!” Ik kan iedereen die met twijfels zit en (even) niet meer weet hoe nu verder te gaan en daarin duidelijkheid te krijgen een reading door jou aanraden!
Nogmaals heel erg bedankt Henriëtte en je ziet me zeker weer als ik het even niet meer zie zitten. Lieve groet, José

 

05.05.17 10:22 Miranda
Lieve Henriëtte, enige tijd geleden heb een twee readings voor mijn meervoudig gehandicapte zoon gehad omdat we merkten dat hij al een tijd niet meer lekker in zijn vel zat. Het was heel bijzonder om jou de dingen te horen benoemen zoals hij ze ervaart. Dat doe je op zo’n fijne positieve manier, echt hartverwarmend. Veel zaken kwamen aan bod die ik diep in mijn hart wel wist maar in de loop van de jaren door allerlei omstandigheden niet meer gebeurden of had weggestopt omdat alles me teveel was. Je readings hebben mij heel erg geholpen om er zelf ook weer voor te gaan, ik wist weer welke kant ik op moest! Met zo’n zwaar gehandicapte zoon als de mijne, die niet kan praten of op een andere manier communiceren weet je het soms gewoon even niet meer. Zo fijn dan dat jij deze bijzondere gaven hebt!
Ook de reading die ik later voor mezelf heb ontvangen was heel speciaal. Het heeft me heel veel kracht en vertrouwen gegeven. Jij verwoorde precies zoals het was en zoals ik het voelde hetgeen me sterkte in een beslissing die ik te nemen had. Heel veel dank voor je liefdevolle begeleiding! Warme groet, Miranda

 

03.02.17 14:19 Gonny
1e reading/healing” : Wat onwennig zit ik op de stoel, wat moet ik doen, wat zeggen, mijn mond houden, uhhh? Al snel word ik meegenomen door jouw woorden en ben ik in een trance en toch erbij, bijzonder. Ik word ontroerd, mijn omaatje komt erbij, die ik nog nooit fysiek heb mogen ontmoeten, zo liefdevol, daarnaast mijn vader en moeder, een bijzonder moment; zij die mij in leven nooit dat hebben kunnen geven, willen dit nu vanuit de andere sferen zooo graag doen. Ik voel de “liefde” van hun uit voor het eerst in mijn leven zo binnenkomen. Ik kan ze vasthouden/omarmen, Hoe zacht, hoe lief! Er vind een mooie healing plaats. Dankbaarheid vervult mij. Ik mag afscheid nemen van een oude Gonny. Ik mag gaan genieten. 2e reading via de telefoon. Ik leg in het kort uit, wat voor mooie dingen/uitdagingen er in de afgelopen maand op mijn pad zijn gekomen. Maar ook de onzekerheden met bepaalde gevoelens. Al snel waren we weer samen op reis. Heel veel dingen vallen op zijn plek, ook waarom ik ben wie ik ben. Wat mijn uitdagingen zijn, wat mijn zijn hier is. Ik ga nu mijn weg met nog meer vertrouwen. Lieve Henriette, mooi vrouw, dank je wel voor jouw zijn, voor jouw mooie begeleiding in mijn reis, voor jouw mooie stem die mijn ziel raakt, voor jouw mooie lieve duidelijke uitleg. Veel liefs, Gonny

 

31.01.17 17:49 Helma
Lieve Henriëtte,
Hartelijk dank voor je fantastische reading. Er is me veel duidelijk geworden en er zal zeker nog meer duidelijkheid komen. Ik bewonder je deskundigheid en je liefdevolle begeleiding want alles klopte zoals je het voor me hebt samengevat. Je hebt alles op de juiste manier uitgelegd met duidelijke boodschappen en tips waar ik verder mee kan. Je bracht me tot de kern van mijn ziel. Ik ben dankbaar dat ik je heb mogen ontmoeten en dat je deel mocht uitmaken van mijn innerlijke reis, een reis waarbij je me ongetwijfeld nog verder mag helpen om mij zelf neer te zetten zoals het leven voor mij bedoeld is en dat ook te mogen laten zien. Zoals de zon haar zonnestralen laat zien zo mag een ieder van ons stralen en zijn eigen licht laten zien.
Dankjewel, je bent een bijzonder lief mens met een mooie gave en ik hoop dat je nog heel veel mensen mag helpen en begeleiden zoals je ook mij op mijn pad helpt.
Hartegroet,
Helma

 

02.01.17 16:26 Louise
Hallo Henriëtte, vorige maand heb ik een reading en healing mogen ontvangen van je. Ik wist niet wat me te wachten stond en was best gespannen. Je zei dat ik het moest zien als een cadeautje aan mezelf. Binnen een half uur was ik totaal ontspannen en wat een geweldige ervaring dit. Ik had nooit verwacht dat het zo fijn zou voelen. Alles klopte en je hebt me veel inzichten gegeven in mijn eigen leven. Zo rustig en liefdevol, wat een lief en mooi mens ben je. Ik hoop je binnen afzienbare tijd weer eens te ontmoeten. Hartelijk dank voor de fijne reading. Liefs, Louise

 

26.12.16 21:01 Jokie
Ongeveer een mnd geleden heb ik prachtig gesprek met Henriette gehad . Alleen haar stem al bracht mij in ontroering . Zo liefdevol . ( leek net of zij vanuit een andere wereld sprak .wat jij vertelde was niet nieuw voor mij .Maar je bracht het zo duidelijk en liefde vol en geen enkel oordeel . Zo bijzonder dat mijn ouders ook kwamen via haar . Veel nieuwe situatie gehoord .
Ga zeker in het nieuwe jaar een bezoek aan je brengen.
Namaste Henriette , voor 2017 alle goeds en nog meer liefde !
Liefs Jokie

 

21.12.16 06:37 Eric
Hoi henriette bedankt voor de Reading van afgelopen september bij mij moeder ttuis en jouw buitengewone gave heeft mij kracht gegeven. Ik wil je hiervoor nog hartelijk bedanken en dan vooral de warmte die je uitstraalt 💥💥en de gedailteerde informatie uit het verleden heeft ons diep geraakt. !!! Warme gr eric

 

07.11.16 22:54 T.S.
Een bijzonder warm gesprek met een duidelijke boodschap. Hier ga ik zeker mee aan de slag, of eerlijk gezegd al mee aan de slag ben gegaan. Blij met de stap voor deze Healing & Reading.

 

19.09.16 10:09 Rees
Lieve Henriëtte,

2 zielen 1 gedachte! Bijzonder jou spontaan weer tegen gekomen in het bos!
Bedankt voor jou wake up call! De reading thuis was zeer speciaal. Je hebt mij geluk , duidelijkheid, zelfvertrouwen en moed gebracht. De confrontatie was goed! Daar ben ik je heel dankbaar voor! Er is nog veel werk te doen, ik ga er mee aan de slag! Keep intouch ! xx Rees

 

03.09.16 09:55 Robert

 

Wat een geweldige ervaring bij Henriette om mijn eigen levensverhaal op Zielsniveau te laten lezen. Het heeft mij diep geraakt en vooral de Grotere Inzichten geeft mij weer veel ruimte, rust en vrijheid om verder te gaan op mijn pad.
De 2e Reading gaf nog meer helderheid en het gaf mij nog meer diepere inzichten om te weten, te voelen en er te Zijn. Ik ben erg benieuwd naar wat er zich gaat aandienen op Bali. Bedankt Henriette tot nu toe, het drieluik ontvouwt zich meer en meer. Liefs Robert

 

06.08.16 21:31 Wendy
Wat een mooie reading heb ik van jou gehad! Je wist precies wat er in mij omging. En voor je hulp ben ik je hardstikke dankbaar. Ik voel mij door jou reading al een stuk beter. Liefs Wendy

 

14.07.16 16:06 Bert Cornelis
Jaja, ik was bijzonder aangenaam verrast door het ondergaan van de reading. Nix geen stress of wat dan ook. Gewoon naar jezelf laten kijken met open blik.. Het kan je zoveel brengen en antwoorden geven op twijfel. Het helpt je net de juiste keuze te maken, jouw keuze, want jij hoort aan het stuur te zitten. Leid je eigen leven !
Bijzondere ervaring van de uitgebreide reading en healing met Henriëtte.
Inmiddels de cd in huis en ik ga zeker nog paar keer luisteren. Dank je wel !!

 

24.06.16 10:55 Tina
Een liefdevolle reading ontvangen van Henriëtte.Zuiver en verhelderend.Dankjewel Henriëtte.Liefs,Tina.

 

06.06.16 20:01 Deirdre
Henriëtte, wat heb je me al veel gebracht aan inzichten! Je weet zoveel te zien, aan te voelen en te verbinden. Wat mij betreft zijn je readingen pareltjes met veel diepgang waarbij steeds meer lagen van mezelf aan het licht komen. Je huisreading in mijn nieuwe huis is echt een kado wat blijft doorwerken. Dankjewel <3

 

25.05.16 19:05 José
Lieve Henriëtte, Ik ben mijzelf opnieuw aan het ontdekken. Ik sta anders in het dagelijks leven. Ik ben bewuster van alles om mij heen. Geniet meer van de rust en de stilte. Dit terwijl ik ook een echte levensgenieter ben. De kunst voor mij is om hierin meer balans te vinden en jij hebt mij diverse handvatten aangereikt om dit meer bij mijzelf te zien. Ik heb de afgelopen maanden heel veel meegemaakt en op moeilijke momenten de cd’s nog eens beluisterd.
Ik ben ook veranderd en mijn omgeving ziet het aan mijn gezicht. Ontspannen, minder gejaagd, vrolijker en speels. Ik lach ook meer en maak meer plezier. Mijn nieuwe omgeving is ver van mijn oude vrienden ook zij zien de verandering.
Mijn nieuwe buren heb ik als een warm bad ervaren. Ben naar een straatvergadering geweest, kreeg bloemen van mijn overburen en vandaag kreeg ik een prachtige orchidee plant van vier anderen buurtjes. Zo veel liefde heb ik hier al mogen ontvangen. Vandaag voelde ik mijn eigen kracht om nog meer zaken uit het verleden af te handelen. Ben blij dat ik nu zonder angst die confrontatie ben aangegaan. Voelde wel de pijn in mijn hart maar kon ook lachen ben opgelucht dat ik toch wat zaken durfde uit te spreken. Dit alles komt doordat ik via jou reading weer in mij zelf ben gaan geloven en ook meer zelfvertrouwen heb gekregen.

 

03.05.16 20:28 Dina
ik kwam jou berichten tegen op facebook en je raakte mij steeds met je woorden. eindelijk mijn stoute schoenen aan gedaan en met jou een afspraak gemaakt.
ik ben heel blij dat ik deze stap gemaakt heb, want er is zoveel duidelijk gemaakt, voel mij vrolijker en blijer. jou reading healing heeft mij diep geraakt en heeft diep indruk op mij gemaakt . ik luister de opgenomen cd iedere dag gewoon om even alles even te laten te bezinken. en om te horen hoe jij alles zo mooi verwoord wat er diep in mij leeft. voel mij geliefd en gezien door jou ziel aangeraakt. dank je wel Henriette

 

07.04.16 15:40 Lobke
Hi Henriette! Wat een (wederom) fijne reading heb je me gegeven. Zo mooi hoe jij precies verwoordt wat er zich in mij afspeelt. En het is telkens, boem, raak! Op een diep niveau. Zo fijn om bevestiging te krijgen van datgene wat ik eigenlijk wel wist. Ik wil je ook hartelijk danken voor de rips/handvatten die je me aangereikt hebt. Je hebt me terug in mijn kracht gezet waarvan uit ik nu mag gaan stralen en staan en uitdelen!

 

17.03.16 12:18 Karin
Lieve Henriette,
Wat een cadeau dat ik je mag kennen, dat ik af en toe een beroep op je mag doen en dat ook deze Reading me weer zoveel mooie inzichten / bevestiging mocht geven. Ik voel me dankbaar voor alles wat tijdens deze ouder-kind Reading via jou gezegd mocht worden. Zo ontzettend geroerd en dankbaar voor alles wat zich op zielsniveau aan jou voor mij openbaart.Voor mij ben jij op dit terrein de beste.Dank je wel mooi lief mens.Innige omhelzing Karin Ratering

 

08.03.16 22:12 Judy
Lieve Henriette,

bij deze wil ik je enorm bedanken voor je reading. Je hebt mij wederom (dit was mijn tweede reading) laten zien wat er in en om mij speelt. De woorden die je uitspreekt voelen vertrouwt en kloppen. Het is net of ik ze wel weet en voel maar jij benoemt ze en maakt het voor mij helder. In het contact ervaar ik je als een warme en open vrouw waar ik mij vertrouwt bij voel. Ook al is het contact telefonisch en had ik dit nog nooit eerder gedaan, het voelt vertrouwt.

Ik wil je bedanken Henriette en ik hoop dat vele mensen kennis mogen maken met je bijzondere talent.

 

04.03.16 12:32 Jeanne
Dank je wel Henriëtte voor de unieke reading & healing.
Het was inderdaad een mooie reis die ik met jou mocht maken.
Het heeft mij inzicht gegeven en ben hierdoor weer dichter bij mezelf gekomen.
Het maakte bij mij veel emoties los…ik kan het nu allemaal beter begrijpen en het maakt mij nu veel sterker om het anders te zien.
Hoe moeilijk het ook vaak is geweest de impulsen heb ik blijkbaar nodig gehad om te worden zoals ik nu ben.
Ik ben er van overtuigd dat alles goed komt en de zon weer op mijn pad zal blijven schijnen.
Henriëtte je bent een kanjer…ik hoop dat veel mensen nog gebruik mogen maken van jouw heldere inzichten!
De vleugels heb jij mij aangereikt…nogmaals heel hartelijk bedankt, knuffel..dikke X
Jeanne

 

23.12.15 13:43 Armand
Hoi Henriëtte. Het was een geweldige reading 14 december! Het is nu aan mij om de veranderingen door te voeren. Hartstikke bedankt voor jouw reading! Dat kwam net op het juiste moment.

 

18.11.15 13:48 Astrid
Lieve Henriëtta,

Ik heb 19-09-2015 een telefonische reading gehad van een half uur.
Je hebt mijn vader en mij meer dan voortreffelijk gelezen.
Wat heeft dat half uur veel inzicht in mijn leven gegeven.
Alles wat ik gevoeld hebt valt op zijn plek, waar ik eerst niets mee kon, daar kan ik nu richting aan gaan geven.
Ik kan nu vertrouwen op mijn innerlijke wijsheid en kracht om mijn weg te vervolgen in dit leven.
Heel erg bedankt, jij gaf mijn ziel woorden, een ervaring die ik niet vergeten zal.
Je bent een bijzonder en mooi mens, ik wil je dan ook heel graag persoonlijk ontmoeten bij een volgende reading.

Liefs en een warme omhelzing, Astrid

 

28.10.15 17:34 Jolanda
Lieve Henriëtte,
Dankjewel voor je mooie treffende reading. Voor mij vielen veel dingen op z’n plek. Ik heb je cd sinds gister gekregen en zal hem snel luisteren. Ben benieuwd wat het met me doet. Dankjewel voor je warme en liefdevolle persoonlijkheid en we zullen elkaar zeer zeker nog eens zien 🌞 xx Jolanda

 

19.10.15 12:37 José
Lieve Henriëtte,

Heel erg bedankt voor de reading die ik mocht ontvangen. Ik heb hem al drie keer opnieuw afgeluisterd en heb er heel veel aan. Bijzonder zijn de dingen die je over mij wist te vertellen.
Zal zeker nog een keer kontakt met je opnemen!
Dank je wel.

Groetjes José van Halderen

 

01.10.15 22:49 Marion
Lieve Henriëtte,

Dankjewel voor de fijne reading! Het was een mooie ervaring. Je bent een prachtig mens!

Liefs en zeker tot ziens,
Marion xx

 

29.09.15 19:35 Nelly
Lieve bijzondere Henriette,
Voor de tweede keer heb je me diep geraakt.
Met je voortreffelijke verwoordingen, tijdens de reading. Je woorden, die ik nog vaak zal na beluisteren, geven me kracht, om mijn pad te vervolgen.
mijn dank hiervoor. Mijn levenspad zal ik vervolgen. Bedankt nogmaals dat je me de kracht hebt aangereikt

 

29.09.15 00:32 Ramona
Lieve Henriëtte

Wat fijn dat ik jou tegen ben gekomen.
Heb met veel plezier jou Blog bijna uitgelezen.
Mooie herkenningspunten. We komen van dezelfde Bron.
De Kolibrie staat bij mij op een shirtje die ik van mijn oudste dochter heb gekregen.
Ik kwam vandaag ook veel tekst en beelden tegen van de Levensbloem.
Niets is toeval.

Dank je voor alle mooie gedachten die je met ons deelt.

Namasté

Warme groet Ramona

 

22.09.15 13:13 Karin
Lieve Henriëtte,

In juni 2015 heb ik van jou tijdens een wandeling in een prachtig bos een reading mogen ontvangen. Ik koos bewust voor het bos omdat ik merkte de natuur en mezelf te ontvluchten de laatste tijd.
De laatste weken beluister ik regelmatig weer wat fragmenten uit onze cd.
Ik ben dankbaar voor de fijne, nauwgezette, liefdevolle, veilige, warme en zuivere reading.

Jij wist mijn ziel te lezen en te vertalen op een ongelooflijk loepzuivere, liefdevolle, warme en heldere wijze. Ik heb me ontzettend veilig gevoeld die ochtend. Ik durfde me over te geven en heb gemerkt dat je alles met ontzettend veel zorg en zorgvuldigheid doet. Van de woorden die je zorgvuldig kiest, die naadloos aansluiten, jouw fijne lieve stem en persoonlijkheid, het heerlijke warme kopje thee dat je bij je had en zelfs een vuilniszak om onze billekes droog te houden toen we plaats namen op natgeregende bankjes.

Fijngevoelig als ik ben, met ‘schoonheid’ als 1 van mijn levensthema’s kan ik volmondig zeggen: alles klopte voor mij die ochtend.

Nogmaals diep respect en dank voor deze fantastische reading. Ik ga je zeker nog eens opzoeken.

Innige omhelzing Karin, Duiven

 

21.09.15 14:56 Hennie
Lieve Henriëtte, al enkele keren kreeg ik een reading van jou. Het was altijd indrukwekkend en leerzaam maar deze laatste reading maakte de meeste indruk op mij. Jouw inzicht in mijn levensprocessen is verbluffend. Ik beluisterde gisteren de cd en ik was weer getroffen door wat je zei. Dank ook voor je aanmoediging in waar ik mee bezig ben! Warme groet van Hennie

 

30.07.15 17:57 Sylvia
Hallo Henriette,
Ik wil je nogmaals bedanken voor je heldere en bijzonder zorgvuldige reading.
Het heeft mij veel gegeven en net even wat duidelijker gemaakt waar ik op moet letten.
Vond het heel bijzonder dat je ook contact had met mensen die ik niet persoonlijk ken, maar toch herken uit verhalen van mijn dierbaren. Verder wil ik even kwijt dat ik ook graag een Reading van jou wilde hebben, omdat jouw uitstraling mij erg aansprak, vrolijk, zuiver en heel lief. Ik zal het zeker aanbevelen aan andere mensen als zij ergens mee zitten of behoefte hebben aan wat meer helderheid in hun leven.
Hartekreet Sylvia

 

28.07.15 05:17 Sincemila
28.07.15 05:15Sincemila

Wederom een bijzondere healing mogen ontvangen van deze geweldige vrouw. Henriette weet kraakhelder te openbaren wat er zich in je ziel afspeelt. En het zo te verwoorden dat het precies klopt met de bijbehorende gevoelens. Voor mij ben je de stem van mijn ziel, je verbind de juiste woorden aan datgene waar ik zelfs soms nog geen bewustzijn van heb. Daardoor open je bepaalde deuren voor mij waarna ik weer verder kan op mijn levenspad, en dat vind ik oprecht bijzonder en ben ik je heel erg dankbaar voor!

 

21.06.15 12:50 Hanneke
Lieve Henriette,

Ontzettend bedankt voor de mooie reading die je mij hebt gegeven.
Erg bijzonder hoe je precies mijn pad tot zover en toekomst kon zien en beschrijven. ( De deuren die ik achter me heb gesloten en de nieuwe deuren die ik kan openen).
Je beschreef het precies op een manier welke voor mij kraakhelder en duidelijk was.
Het zien en benoemen van mijn talenten, krachten en sterke punten gaf mij een nieuwe zekerheid en bevestiging op het geen wat ik diep van binnen wist, maar niet goed durfde te voelen.
Je hebt mij een mooie spiegel gegeven en het zetje gegeven dat ik nodig was om verder te komen in mijn proces en opnieuw de focus vinden. Daarvoor ben ik je ontzettend dankbaar.
Een lieve warme ontmoeting zo heb ik het ervaren. Ik kom graag weer eens terug als de tijd er weer rijp voor is.

Liefs, Hanneke (juni 2015)

 

20.06.15 15:46 Marie – Anne
Lieve Henriëtte,
vorige week ben ik bij je geweest. En..het “werkt nog steeds door”. Jouw woorden uit mijn eigen boek geven me heel veel rust, inzicht, herkenning en een soort van toestemming om te mogen zijn wie ik ben. En dat voelt heel goed. In een situatie afgelopen woensdag werd ik me ineens bewust dat ik anders reageerde dan anders. Het kwam vanuit mijn eigen intuïtie en het kwam gewoon zonder dat ik erover had moeten denken. Super. Heel fijn ook om de sessie terug te kunnen luisteren. Bedankt voor deze ondersteuning, duwtje in de rug, inzicht in mezelf. Lieve groet Marie-Anne

 

18.06.15 11:31 Desiree
Lieve Henriette, wat een bijzondere ontmoeting met jou…Het heeft me diep geraakt.
Sinds de reading voel ik me nog meer heel, dichtbij mezelf en energiek. Je hebt me met met je woorden veel inzichten gegeven in mijn levensloop, de rode draad hierin en de veranderingen waar ik voor gekozen heb. Fijn om de bevestiging te krijgen dat ik nog steeds mijn plan volg, dat ik op het juiste pad zit en dat ik nog veel mag betekenen en mag bijdragen aan het creëren van de nieuwe wereld.
Het voelde vertrouwd en fijn om naar je te luisteren. Ik weet zeker dat het mij verder zal helpen nog transparanter te worden, vooral ook om trouw te zijn aan mezelf en van daaruit anderen te dienen.
Een heel groots dank je wel voor dat wat je mij hebt laten voelen en zien <3Warme harte-groet,
Desiree

 

06.06.15 14:15 Angelique
Een mooie reading met als gevolg een stukje rust……

 

01.06.15 07:00 Mila
In mei heb ik een reading van je mogen ontvangen. Wat een geweldige ervaring, het is net of je recht in mijn ziel kijkt. Je bevestigt wat ik eigenlijk al wel weet maar toch fijn om te horen dat ik op de goede weg bent. Je bent uitstekend ij wat je doet en daarnaast ook nog een heel mooi mens!

 

06.05.15 18:59 Jeanne
Hoi Henriëtte
Ik mei 2013 mocht ik een reading van je ontvangen. Deze was op zich al heel bijzonder. Op exact dezelfde dag maar dan een jaar later is mijn leven drastisch veranderd doordat mijn vader ziek werd en ik de plots zorg van beide ouders op me heb genomen.
In april, bijna twee jaar later heb ik de 2e reading gekregen. Hierdoor is mij duidelijk geworden dat ik ook een eigen leven heb en het hoog tijd wordt dat ik mijn eigen levenspad ga bewandelen. Heel erg mooi hoe jij dit over kan brengen. Mijn ogen zijn open gegaan en heel veel puzzelstukjes vielen op z’n plek. Lieve Henriëtte mag ik jou dan ook van harte bedanken voor de mooie inzichten die jij mij gegeven hebt. Ik kan weer met een rechte rug verder en hoef niet meer gebukt te gaan onder de zorg voor de ander.
Ook heb ik enkele workshops m.b.t. De Maya’s mogen doen bij jou en Hanny. Heel leerzaam.
Liefs Jeanne

 

22.04.15 09:27 Anne
In oktober 2013 bezocht ik je voor het eerst in Doetinchem. De reading toen was een verademing. In 2012 had ik mijn zoon verloren en ik was tot ik bij jou kwam, hem aan het zoeken. Na de reading wist ik; ik kom terug. Nu bijna 1.5 jaar later heb ik mijn 2e reading bij je gedaan alleen nu via de skype. Dat was een bijzondere ervaring! In deze reading heb je me veel handvatten gegeven waardoor ik weet en voel; ik ben op de juiste weg. Dat voelt goed!! Je stimuleert ook dat ik deze weg moet blijven vervolgen en ook vertelde je wat ik binnenkort ga doen. Dat voelde heel prettig en ook bevestigend. Wat je me zei – klopte ook. De sessie was weer heel anders dan de 1e keer en paste goed bij het leven die ik nu leid. Door de 2 readings naast elkaar te leggen zag ik helder mijn groeiprcoces. Daarin heb je mij enorm geholpen om dit te kunnen zien. Je herhaalde ook regelmatig het woord: herinneren, en dat heeft me echt een eye-opener gegeven. Onze ziel hoeft het zich alleen maar te herinneren…
Dank Henriette voor wederom deze bijzondere reading en ik kijk uit naar je komst hier in Groningen. Lieve groet, Anne

 

25.03.15 21:21 Ingrid Walkers
Beste Henriette,

Bijna 7 jaar geleden was ik bij je voor een reading. op een cruciaal punt in mijn leven. Jouw boodschap was toen van onschatbare waarde.
Vorige week zag ik je weer, wat een fijn weerzien! Het is fijn dat de informatie van de reading wordt opgenomen. Ik heb het de afgelopen dagen nog eens helemaal beluisterd en uitgeschreven, regel voor regel. En nu bezie ik mijn leven…. wat geweest is en waarom, wat mijn kracht is en mijn talent. En dat ik nog een heel avontuur voor me heb liggen dat ik zelf kan creëren. Acties in vreugde kan maken, en met zelfvertrouwen en nog veel méér……wat heerlijk om mezelf te zien door jouw ogen ,die afgestemd zijn op mijn diepste kern. Dank je Henriette. We zullen elkaar vast weer-zien. Liefs Ingrid

 

25.03.15 17:56 Chantal Heuveling
4 jaar geleden bezocht ik Henriëtte al eens voor een reading. Ik vond het tijd om weer eens bij haar langs te gaan om er achter te komen waar ik op dit moment sta en of ik wel op de goede weg zit. 18 maart was het zover. Henriëtte is een lieve, gevoelige vrouw die met haar vriendelijke karakter je verwelkomt. Er gaat een soort rust van haar uit, waarbij ik me heel prettig voel. Ze wist haarfijn te vertellen waar ik de afgelopen jaren mee bezig ben geweest en wat zich binnen mijn kring van mensen afspeelt. Soms heb je net even een zetje of bevestiging nodig zodat je niet vertwijfelt. Dit kreeg ik van haar. Ik weet dat ik goed bezig ben en dat ik omringd wordt door mensen die mij een handje helpen. Lieve Henriëtte, hartelijk bedankt voor de tijd die je aan mij wilde besteden, de lieve woorden die ik nodig had en het gemak waarmee je je wijsheid deelt. Ik kijk uit naar de toekomst.

 

19.03.15 18:25 Louise
Lieve Henriette

Afgelopen zaterdag was de workshop je zielepad volgens de Maya’s. Er was een mooie groepsenergie, die zeker van invloed is geweest op de workshop.
Wat mijzelf betreft was het wauw gevoel compleet, toen mij zoveel duidelijk mocht worden over mijn zielepad,de invloed op mijn handen was bijna instant.
Ik verheug me nu al op de volgende workshop.
Mooi werk van jou en Hanny.

Lieve Lichtgroetjes Louise

 

17.03.15 20:47 Jacqueline
Hallo Henriëtte,
de reading welke ik onlangs heb mogen ontvangen heeft me dichter bij mezelf gebracht. het voelt rustiger en ook dat ik terug bij mijn oorspronkelijk zijn/essentie mag komen. net een puzzelstukje dat ik kwijt was en nu zijn plekje heeft teruggevonden, maar nog moet wennen en opnieuw mag ontdekken, wel spannend maar wel heel blij! Je bent voor mij een voorbeeld hierin! Bedankt en hartegroet Jacqueline

 

22.02.15 22:47 Jean
Hoi Henriette,

Zojuist heb ik met veel plezier je verhalen gelezen over je avonturen met ‘je vriend de journalist’ naar onder meer het concert van Paul McCartney en Kamp Vogelsang. Ik dacht dat ik deze nog niet eerder had gelezen. Leuk geschreven!
XX Jean

 

11.02.15 11:00 Wendy
Hallo Henriëtte,

In december een reading van je ontvangen, wat een bijzondere ervaring was dat. Doordat ik het dankzij je cd steeds opnieuw rustig kan beluisteren valt alles steeds meer op zijn plaats. Dank je wel voor je liefdevolle aandacht en inzichten die je me hebt gegeven.
Liefs Wendy

 

08.02.15 18:50 Adriana
Dag Henriëtte,
Pas geleden heb ik een zielenreading bij je gehad. Wat een waardevolle ontmoeting is dat geworden! Zoveel zaken die als puzzelstukjes in elkaar vielen. Mijn ontwikkeling is daarna in een stroomversnelling gekomen. Het heeft me vertrouwen gegeven. Dank je wel voor jouw liefdevolle, integere bijdrage.
Hartegroet, Adriana

 

24.01.15 10:58 Jeannette
Henriëtte,

Ik had de eer om via een facebook actie een reading van je te winnen.
Vorige week hebben we samen een reis door mijn leven gemaakt, een heel bijzondere ervaring.

Dankjewel!

 

17.01.15 01:19 Lis
Hallo Henriëtte,
nadat ik via 2 verschillende mensen jouw naam door kreeg maakte ik een afspraak voor een reading. Het was heel verfrissend en verrijkend en ik voelde me die middag al een stuk rustiger. Je laat dankzij de reading weer doordringen wat de essentie is, waar ik momenteel moet op focussen.
Dit is voor heel veel mensen een mooi geschenk, een aanrader dus!
Bedankt,
Lis

 

01.01.15 22:19 Deirdre
Henriëtte,
ik heb de zielreading die je pas voor me deed als zeer waardevol ervaren. Er kwam veel bij elkaar wat op dat moment (en nog steeds) belangrijk was. Je hebt een heel heldere, zuivere en prettige wijze van terugkoppelen wat je ‘doorkrijgt’. Het gegeven dat de reading best wat tijd in beslag nam, maakte ook dat er nog meer verdieping op het thema kon komen. Dankjewel en nog heel veel succes met jouw praktijk!
Hartegroet,
Deirdre

 

26.11.14 13:51 Louise
Lieve henriette

Je telefoontje kwam op de juiste tijd,sinds de reading voel ik me zo anders.
Zo enorm bevrijd van de last die ik al zolang meedraag.
Ga mijn eigen kracht steeds meer voelen en ernaar handelen, echt super.
Mooie blog van de olifanten.
Heb nooit naar dierentuinen en circussen willen gaan….
Mooi om vanuit je hart te kunnen communiceren, wat eigelijk ons eigendom is.
Lieve Henriette dank, dank,dank voor alles.

Lieve Lichtgroet Louise

 

09.11.14 00:20 Tine
Lieve Henriette,

In juli 2013 heb ik een eerste reading van jou ontvangen. Frappant hoe treffend jouw vertelling over mijn leven was, jouw heldere beelden en de vertaling daarvan. Niet lang daarna werd je mijn coach en nu begeleid je mij in een intensieve periode in mijn leven. Daardoor ben ik in staat om vertrouwen te hebben, tekenen te herkennen, los te laten en nieuwe stappen te zetten. Ik leer ontzettend veel van je.

Dankjewel daarvoor, ik vind het steeds weer een enorm cadeau!
Liefs,
Tine

 

14.10.14 10:48 Hanny
Henriëtte,

Afgelopen donderdag heb ik je mogen ontmoeten tijdens de workshop edelstenen. Ik vond het ontzettend boeiend en wat ben je een lief mens!!
Dank je wel, ik zie uit naar een weerzien 🙂
Lieve groet, Hanny

 

11.10.14 23:06 Vera
Lieve Henriëtte,
Ruim 7 jaar geleden heb ik voor de eerste keer een Reading gehad bij jou.
Ik vond het toen al een bijzondere en waardevolle ervaring. Belangrijke gebeurtenissen van het verleden komen voorbij, hoe jezelf in het leven staat.
Begin september ben ik voor de 2de keer bij jou geweest.
Deze keer voor een Reading van m’n dochter wederom een heel fijne en warme ervaring. Bedankt voor deze Reading en de CD die je in alle rust nog eens kan beluisteren. Wie weet tot nog eens. Vera

 

05.10.14 22:37 Hendrika
Een paar weken geleden heb ik de stenen workshop bij je gevolgd.Het was een bijzondere ervaring …nadat ik een mooie steen had uitgekozen kreeg ik hele zware benen, ik moest er letterlijk bij gaan zitten. Daarna voelde ik een stroming door me heen . Ik vond de steen die mij heeft geholpen de liefde weer te voelen , er was weer warmte in mijn hart !
Bedankt lieve Henriëtte dat je me geholpen hebt dit te mogen ervaren!
Hendrika

 

15.05.14 15:50 Louise
Hallo Henriette
Een paar weken geleden hebben we samen met nog een paar dames de stilte wandeling gelopen.ik vond het heerlijk , je komt er helemaal tot rust,in de stilte van de natuur jou uitleg over de 4 elementen aarde-lucht-vuur-water,was duidelijk en het gronden wat je ons geleerd heb daar heb ik elke dag baat bij.mocht je weer stilte wandelingen gaan lopen,loop ik graag weer met jou mee.
Lieve groetjes van mij.
Louise

 

13.05.14 17:43 Mandy
Lieve Henriëtte,

De reading bij jou gaf me rust en acceptatie. Ik voelde me op mijn gemak.
Puzzelstukjes vielen op hun plaats.
Je omschrijft een soort levensloop die zeer treffend en volledig is. Heel bijzonder en helemaal op jou unieke manier.
Ik zie jou als zuiver liefdevol en geduldig.

Dank hievoor!
Liefs,
Mandy

 

09.05.14 13:50 Sisca
1 mei heb ik mij zelf een mooi cadeau gegeven een reading bij jou. het voelde meteen vertrouwd en veilig. er werd in alle rust en tijd een prachtige reis gemaakt waarin vele dingen helder gemaakt werden. dank je wel voor deze bijzondere mooie vlucht………..waar in ik veel heb ogen zien…horen en voelen.
liefs Sisca.

 

27.02.14 11:25 Sandra
Ik kwam eigenlijk met een vraag voor mijn dochter bij je. Heb uiteindelijk zelf een hele mooie reading van je mogen ontvangen. Bijzonder om mee te maken, fijn om te horen. En helemaal fijn om op cd nog rustig na te kunnen luisteren. Je reading heeft mij weer het vertrouwen in mijzelf en mijn vechtlust teruggegeven die ik toch even kwijt was. Dat had ik nodig. Ben daar erg dankbaar voor.

 

16.02.14 18:40 Jean
Een tijdje geleden heeft Henriette voor de tweede keer een reading voor mij gegeven. Het is steeds weer opmerkelijk hoezeer zij de spijker op de kop slaat met haar uitspraken. Ook nu ik haar cd met het opgenomen gesprek nog eens rustig heb nageluisterd, merk je hoezeer zij het bij het rechte eind heeft met haar analyse van mijn persoonlijkheid. Wie precies wil weten hoe hij of zij op dit moment in het leven staat, moet dan ook beslist eens een reading laten geven door Henriette.

 

06.02.14 11:21 EllenPetra
Vorig zomer ben ik bij je geweest. Je had het over de stormen in mijn leven. Pas weer uit zo’n storm gekomen met behulp van jouw handvatten die je me hebt meegegeven. Het voelde goed en het voelde veilig. Dank je wel hier voor!

 

14.01.14 15:00 Heleen
Beste Henriette,
het is alweer een maand geleden dat ik bij jou een reading heb gedaan. Het heeft een diepe indruk op me gemaakt en ik heb het als een cadeau ervaren. Soms maakt iets zo’n indruk, dat je het niet in woorden kunt uitdrukken.
Twee jaar geleden deed ik ook een reading bij jou en dat had hetzelfde effect.
Dankjewel, Heleen

 

31.12.13 13:29 Monique
Hallo Henriëtte,
Het is alweer bijna twee maanden geleden dat ik een reading van jou heb mogen ontvangen. Hoe mooi was dat!
Het heeft me weer een stuk op weg geholpen in het verwerken van het verlies van mijn moeder. Hartelijk dank daarvoor. Hartelijke groeten vanuit Heel, Monique.

 

26.12.13 13:03 Paula
Hallo Henriette,
Ik heb de cd ontvangen en ik ben er heel blij mee. Fijn om nog eens alles terug te horen. Heel herkenbaar allemaal. Bedankt en fijne feestdagen

 

04.12.13 15:50 Anne
Lieve Henriette,

Een poosje terug heb ik bij jou een bijzondere reading mogen ontvangen. Ik keek er enorm naar uit en vond het best spannend. 2 dgn geleden heb ik voor de 2e maal de CD afgeluisterd. Wat veel handvatten rijk je aan!
Ik begrijp de inhoud steeds beter. Alles valt op zijn plekje. Eerst bij jou de reading, nu voor de 2eer beluisterd; de informatiestroom gaat nog steeds door. Het was heel fijn om via jou contact te krijgen met mijn zoon en vooral ook om te weten dat hij gelukkig is. Je hebt me veel bevestigingen gegeven. Dat biedt enorme rust. Dat zijn de cadeautjes! Ook krijgt het leven, na mijn bezoek o.a. aan jou, meer zingeving. Of, ik kan er hierdoor meer zingeving aan gaan geven. De reden van ons bestaan – waarom zijn we hier? Fijn dat jij hierin de weg kan en mag wijzen en ervoor zorgt in iedergeval we de signalen beter zien en oppakken. Dank Henriette! Lieve groeten – Anne

 

25.09.13 21:37 Dorolien
Henriette,
Een paar maanden geleden heb ik een reading/healing van je gekregen. Ik kan iedereen aanraden om dit te doen om inzicht te krijgen in het waarom van je gedragingen en waar deze vandaan komen. Ik heb er veel aan.
Gr. Dorolien

 

18.09.13 18:18 Louise
Hallo Henriette,
vorige week had ik bij jou een reading en healing,dat heeft mij goedgedaan .Het klopte allemaal.wat ben ik blij met het cd wat je mij toegestuurd hebt zal er nog vaak naar luisteren.wanneer
je de cursus gaat doen hoor ik het van jou.daar wil ik ook graag aan deelnemen.en ik neem nog contact met je op voor een wandeling.lieve.groetjes Louise

 

12.07.13 09:29 Annemiek
Hoi Henriette,

Het is inmiddels een week geleden dat ik bij jou was voor een reading. Het heeft grote indruk op mij gemaakt. Het was de eerste keer dat ik zoiets meemaak. Ik had geen idee wat ik kon verwachten. Je vertelde mij precies hoe ik in elkaar steek, wat mijn positieve kanten en mijn negatieve kanten zijn en wat ik kan doen om mijzelf verder te ontwikkelen. Heel hartelijk dank daarvoor.

 

11.07.13 23:00 Petra
Hoi Henriëtte,

In 2008 had ik mijn 1e reading van jou en vorige week de 2e reading! Net als bij de 1e reading klopte alles wat je zei!
Je kan precies aangeven wat mijn karakter is, hoe ik in het leven sta en wat momenteel de zaken zijn waarover ik nadenk om te veranderen! Vooral het feit dat ik aan het einde van een fase zit en aan een nieuwe fase ga beginnen is heel erg hetl wat ik zelf ook heb! Eigenlijk weet je zelf hoe het zit maar door jou krijg je bevestiging en daardoor rust! Heel hartelijk dank!

 

21.06.13 19:05 Jacky
Lieve Henriette,het is weer een week of 6 geleden dat ik bij je was.Wat je mij vertelde was weer heel bijzonder.Mij is een lampje gaan branden over wat je zei van september,mijn jongste dochter is terug bij haar vader maar dan zal het kwartje wel vallen,ik ben zeer benieuwd en wil je graag bedanken voor wat je voor mij betekend ik kom zeker volgend jaar weer terug liefs jacky

 

03.06.13 15:19 Hendrika
Weer met verwondering en blijdschap geluisterd naar de woorden die Henriëtte heeft gesproken. De helderheid die dit brengt draag ik iedere dag met mij mee. Lieve Henriëtte, heel veel dank! Liefs, Hendrika.

 

26.04.13 11:18 Henriët
Lieve Henriëtte,
Wat ben ik je dankbaar dat jij een paar jaar geleden op mijn pad bent gekomen!! Veel heb jij mij geleerd …eerst de cursus intuïtieve ontwikkeling ,de readingen en healingen die ik van jouw heb mogen ontvangen waren heel bijzonder!!Gisterenavond opnieuw een prachtige volle maanwandeling samen gelopen en hierdoor weer nieuwe ervaringen en inzichtingen gekregen.Echt super!!Mijn leerproces is nog lang niet afgelopen en ik hoop dat jij mij hierbij nog een tijdje mag ondersteunen en begeleiden.
Henriëtte je bent een bijzondere vrouw met al je liefdevolle gave en hopelijk vinden veel meer mensen jouw weg!!
Dikke kus en warme knuffel van mij!!Tot gauw!!

 

27.03.13 23:25 Claudia
Beste Henriette,

Ik heb je onlangs gebeld omdat ik behoefte heb aan jouw zuivere gevoel over een situatie. Ik realiseerde me dat we elkaar al een tijd niet gezien en gesproken hebben maar ik heb nog regelmatig aan je gedacht als ik dingen tegenkwam op mijn levenspad. Opeens kom je iets tegen waarvan je denkt dat het gewoon geen toeval kan zijn. Ook bepaalde dingen die je mij een keer in een reading verteld hebt. Het geeft nog steeds kracht, steun en (h)erkenning. Ik luister meestal goed naar mijn gevoel en ben vrij sensitief ingesteld maar nu is mijn beeld door omstandigheden even vertroebeld. Ik heb veel vertrouwen in jouw kundigheid en ik denk dat je mij een stap verder kunt helpen. We houden contact.
Groetjes, Claudia

 

24.03.13 21:12 Hanny
Lieve Henriette,
Ik heb al verschillende Readingen van jou gehad. Stuk voor stuk heel apart steeds het stuk waar ik in zat. Ook tijdens mijn ziek zijn heb ik heel veel aan jouw interpretatie over de dingen die speelde gehad. Daar haalde ik heel veel kracht uit. Steeds opnieuw nieuwe dingen waar ik weer mee verder kon. Ik heb je al vaak gezegd je weet niet wat je allemaal doet. Ook mijn laatste reading helemaal top heeft me goed gedaan en wat je vertelt het komt altijd uit. Het geeft vooral veel rust en vaak een andere kijk op de dingen waardoor rust komt in het denken. Ik ben blij dat ik je ken. Bedankt voor de fijne inzichten.
Liefs Hanny

 

24.03.13 12:06 Marlene
Hey lieve Henriëtte,

Na 3 ,5 jaar weer een reading van jou gekregen. Wat was het bijzonder, toen en nu. Al vond ik het niet zo fijn na de 1e reading, want ik had toen een relatie met een man, waarvan jij zei dat hij maar een tijdelijk iets was. Jij zei dat er iemand anders op mij stond te wachten………nou ja, zeg! En jawel hoor wat had jij gelijk, die ene relatie ging voorbij en na een poosje kom ik zo’n mooie en lieve man tegen, een schatje. We zijn al 3 jaar samen 🙂 De 2e reading heeft zo’n rust gegeven. Er gebeuren zo’n bijzondere dingen, ze komen gewoon op mijn pad…….Ik voel me zo ontspannen. Reuze bedankt. Liefs Marlène X

 

03.03.13 14:24 Marjolijn
Hoi Henriëtte,
Heel veel dank voor de spontane begeleiding van de wandeling vandaag op landgoed Roggebotstaete. Het was voor mij een heel bijzondere ervaring. Fijn je te kennen!
Hartelijke groet,
Marjolijn

 

15.02.13 14:03 Adelaine
Lieve Henriette,
Ik vind het bijzonder fijn dat je ons begeleid in ons proces met de winkel. Van een terugblik over 2012 zijn we nu in het heden gekomen, met meer duidelijkheid over hoe ik er zelf in sta, wat ik nodig heb om vreugdevol in mijn taak te staan, hoe we elkaar kunnen aanvullen en versterken. Een volgende keer kunnen we verder met helderheid over de toekomst, wat zetten we neer en hoe komt onze eigen kracht hierdoor tot uitdrukking. Ik kijk uit naar deze volgende stap. Dan je wel voor je support!

 

15.02.13 13:45 Heidi
Lieve Henriette, Dank voor de mooie liefdevolle reading, heel verhelderend en behulpzaam. Brengt weer veel in beweging en zet me aan het denken. Ik hoor ook weer nieuwe dingen over mezelf en krijg inzicht daarin. Zo kan ik weer verder. Knuffel…

 

12.09.12 15:15 Maria
Hoi Henriette,

Heel erg hartelijk bedank voor je reading. Ik ben best overdonderd dat jij zo’n mooie gave hebt….. verbazingwekkend. Dat wat je duidde was waar en ik heb er veel aan. Het geeft een bevestiging en rust in mijn hoofd. Het was inderdaad een feestje. In die zin heeft de reading me geholpen om het goede uit mezelf te gaan halen. Dat we in wezen elkaar allemaal dienend zijn is toch een mooie gedachte en daarmee sloten we af. Heel veel succes en liefs voor de toekomst.

 

29.08.12 19:32 Ans
Lieve Henriëtte,
Dank je wel voor de prachtige reading. Een heel bijzondere ervaring .
liefs Ans

 

25.05.12 18:59 Jacky
Lieve Henriette,

Bedankt voor de mooie reading die ik drie weken geleden
van je heb gekregen.
Wat je mij vertelde klopte weer allemaal.Ik laat het maar gebeuren en er zeker iets mee doen,ik kom volgend jaar nog wel terug want wat is er mooier als een reading.
liefs jacky

 

10.04.12 19:49 Tilly
Hallo Henriette,
dank je wel voor je hulp vorig jaar zomer toen Thijs het zo moeilijk had. Door zijn verstandelijke handicap kon hij zelf niet aangeven wat er was. Aan ons de taak om uit te zoeken waar zijn probleemgedrag vandaan kwam. Het was heel moeilijk om te zien hoe hij op zijn hand beet terwijl hij enge geluiden maakte en hoe angstig hij was als hij naar bed moest. Zijn behoefte aan veiligheid en geborgenheid, nabijheid van zijn begeleidsters was heel groot.
Door jouw hulp kreeg ik meer duidelijkheid en kon ik beter voor zijn belangen opkomen. De medicijnen die hij kreeg werden op aandringen van mij afgebouwd tot nul en bijna iedere ochtend maak ik in gedachten contact met hem. Ook het advies om het hem te vertellen als er iets gaande is wordt in praktijk gebracht. Op dit moment gaat het weer goed met hem, zien we weer de ondeugende, innemende jongen die hij hoort te zijn.
Een reading is een aanrader voor deze mensen en hun naasten. Liefs Tilly
07.10.11 16:59 Hendrika
Lieve Henriëtte,
Heel hartelijk dank voor verheldering en duiding door jouw reading. Enorm veel “gereedschap” om mee aan het werk te gaan. Maar vooral enorm veel gastvrijheid, openheid en respect. Fijn dat we op elkaars pad zijn gekomen en een stuk samen kunnen bewandelen. Tot een volgende keer! Hendrika

 

26.08.11 17:39 Sandra
Lieve Henriette,

Graag wil ik je bedanken voor de fijne reading die ik vandaag van je heb gekregen.SanJe manier van aanpak spreekt me erg aan: zuiver, liefdevol en zonder oordeel.
Een kadootje!
Kom zeer zeker nog eens terug.

HARTegroet,
Sandra

 

01.06.11 13:19 Daniëlle
Beste Henriette,

Dank je wel voor de reading die ik afgelopen zaterdag ochtend heb gehad.
Bijzonder is het juiste woordt omdat je inderdaad zonder mij te kennen kent!
De spiegel van je ziel opzoeken en dat door een vreemde geheel laten vertellen, bijzonder.
Ik merk dat het veel met me doet en ik probeer de kracht en de zon in mij geheel terug te vinden. Ik weet dat ik dankzij deze reading het vertrouwen in mezelf weer helemaal terug zal vinden en dat is het allerbelangrijkste!
Voor een ieder die dit gastenboek leest om een indruk te krijgen van wat Henriette doet of om zich ervan te overtuigen de stap wel te nemen zeg ik….DOEN. Het verrijkt je leven.
Groet, Danielle

 

14.04.11 12:05 Cheryl
You did my reading with me in English, You came over to me very clearly in English, i really apreciate it. This is my secound time with you, and why I come back to you no matter how far away you are is because you do your readings from the heart, and you treat people from the heart and work from the heart, I felt it at such a deep level with you Henriette, you are really working to serve the whole and i can feel it, Your guidance really reach deep inside of me and was abel to see clearer, and went home feeling lighter like I have lifted some thing offer my shoulders. Henrietter I really appriciated the reading and hope to see you again, but you are forever in my heart.

 

31.01.11 20:11 Peter
Beste Henriette,
op aanraden van mijn vrouw die als eens eerder een reading van jou mocht ontvangen heb ik jou ook opgezocht voor een reading. Mijn vrouw was erg enthousiast over jou en ik ging dan naar jou toe met hooggespannen verwachtingen en ook met een beetje spanning wat er allemaal zou gebeuren. Deze hooggespannen verwachtingen werden meer dan waargemaakt. De meeste dingen die verteld werden wist ik u uiteraard wel immers het zijn dingen die je meegemaakt hebt in je leven maar ongelooflijk om dat van een voor mij volslagen vreemde te horen. De reading duurde bijna twee uur en niets van wat je vertelde was onjuist. Het waren geen algemeenheden waar je mee kwam maar echt gedetailleerde informatie.
Het is nu al weer meer dan een week geleden en ik denk nog iedere dag met een heel goed gevoel terug aan die verbazendwekkende zaterdagmiddag. Het heeft me goed gedaan want het geeft mij een stukje rust en de bevestiging dat het leven niet ophoudt hier op aarde.
Heel veel dank.
Peter

 

30.01.11 16:35 Ellen
Hallo Henriette,
Bedankt voor de reading die ik van je heb mogen ontvangen. Het geeft mij een heel goed gevoel, het was zo herkenbaar wat je vertelde. Het doet me goed te horen dat mijn vader bij mij is en dat hij speciaal op mijn dochter let en haar helpt. Super wat je doet!!!

 

10.01.11 12:47 renate
Beste Henriette,
Dank voor je hulp bij het verwerken van het verlies van mijn twee dierbaren zo kort na elkaar.
Ik stond eerst nogal sceptisch tegenover readings van overledenen omdat er vaak kaf tussen het koren zit en er vaak een te algemeen verhaal afgestoken wordt. Dit was zeker niet het geval bij jou. Jij vertelde dingen die je gewoon niet KON weten! Vandaar, ik ben nu helemaal om, dank je wel!!!

 

13.09.10 09:24 Karen
Lieve Henriette,

Hartelijk dank voor de reading en healing van vorige week. Een paar dingen kon ik in eerste instantie niet thuis brengen, maar alles wat je zei klopte. Die brug waar ik nog overheen moet, die komt nu wel razendsnel dichterbij. En ik begrijp al wel dat het meer dan de moeite waard is om eroverheen te gaan.
Ik ben zeer gevleid dat je zo geroerd werd door de authenticiteit die je bij mij zag.
Hartelijk dank voor alles, en voor het vertrouwen en respect.

Lieve groet,
Karen

 

12.09.10 14:58 Marc
Beste Henriette,

Eeen aantal weken ben ik op zaterdag middag bij je geweest toen heb ik echt ongeloofelijke en geweldige dingen gehoord nu vallen langzaam een aantal puzel stukjes in mekaar nu weet ik het zeker er is echt meer tussen hemel en aarde!!!!

Bedankt ook voor de knuffel van mijn Moeder

 

10.07.10 18:58 Ans & Elly
Beste Henriette,

Vandaag zijn we bij jou geweest voor een reading. Dit vanwege het overlijden van een speciaal persoon uit onze familie. Wat jij allemaal hebt verteld, was gewoon ongelooflijk en dit kon je onmogelijk te weten komen van tevoren. Het was een bewijs voor mij wat ik al voelde. En er is dus zeker meer dan velen denken!

Heel erg bedankt!

groetjes,
Ans & Elly

 

24.06.10 19:51 Annelien
Hallo Henri:ëtte,
Jouw bijzondere en respectvolle reading kwam precies op het juiste moment voor mijj. Dankzij de inzichten die ik mocht ontvangen via deze bijzondere reading en healing werden een aantal zaken weer op de juiste plaats gezet en kan en ga ik weer vooruit.
Dankjewel!
Een harte groet,
Annelien

 

16.05.10 16:17 Trea
Beste Henriette,

Eind vorig jaar zijn mijn man en ik bij jou geweest om een reading te ontvangen betreffende onze kinderwens. Je hebt ons toen veel inzichten en tips mee kunnen geven. Daar zijn we toen meteen mee aan de slag gegaan.
Inmiddels ben ik 3 maanden zwanger en zijn we al helemaal toe aan het leven naar de komst van ons kindje.
Ontzettend bedankt voor alle goede raadgevingen en zeker tot ziens.

Groetjes,
Trea

 

10.03.10 09:51 Thamara
Lieve Henriëtte,
Al zo lang wilde ik eens een reading ontvangen van iemand. Gewoon om meer inzicht in mezelf en in mijn leven te krijgen. En toen kwam ik bij jou uit.
Een goede week geleden mocht ik dan ook van jou een reading en een healing ontvangen.
Ik vond het erg bijzonder wat ik allemaal te horen kreeg en voelde me erg prettig bij jou. Ik voel me sterker en zekerder en ben mezelf anders gaan zien. Nogmaals bedankt en zeker weten tot ziens!
liefs, thamara

 

07.03.10 00:25 Angelique
Hallo Henriëtte,

Het is nu 3 weken geleden dat ik een reading van/met jou mocht meemaken. Wat een bijzondere ervaring ! Niet ” zweverig ” en ” vaag ” , maar jij die zo nuchter en subtiel mijn karakter en situaties uit mijn leven beschrijft. Het is ongelooflijk dat iemand die mij niet kent, mij nog nooit heeft gezien of van mij heeft gehoord mij zulke feilloze informatie over mijn leven kan geven. Het is met recht een gave ! Bepaalde inzichten in mijn karakter hebben mij verbaasd en zijn erg goed voor mijn zelfvertrouwen. Ik zal zeker nog eens kontakt met je opnemen. Nogmaals bedankt !!

 

14.02.10 18:25 claire
lieve henriette,
bedankt voor de leerzame cursus meditatie en intuitieve ontwikkeling.
vooral voor de rust en fijne sfeer die je op ons overbracht als cursist.
ik heb wat “handvaten” gekregen die ik daaglijks kan gebruiken.
ik kom graag naar de maandelijkse zondagochtend meditatie wandelingen.
hartelijk dank voor alles.
claire.

 

09.02.10 11:59 Carla
Dag Henriëtte,

Toen ik las over de mogelijkheid om begeleiding te krijgen met het ontwikkelen van mijn intuïtie heb ik me opgeven voor deze cursus.
Wat ik ervan kon verwachten wist ik niet, maar ik zou er in elk geval wel iets leren.
Nu hebben wij de laatste les alweer gehad.
Tijdens de cursus heb ik veel geleerd over mezelf en hoe ik beter naar mezlef kan luisteren.
De les werd ontspannen en luchtig gegeven.
Ook de medecursisten zorgden ervoor dat er een ontspannen sfeer was.
Hopelijk komt er een vervolg op deze cursus, dan zal ik zeker van de partij zijn.

Bedankt en tot ziens,
Carla

 

09.02.10 00:39 Peter
Lieve Henriëtte,

Niet alleen jou reading en healings zijn zo bijzonder en uniek maar ook de
Cursus intuïtieve ontwikkeling is een verrijking voor je hart en ziel.
De mooie en onvergetelijke ontmoetingen met jou en de medecursisten geven mij nu de kracht om het leven met open vizier en vertrouwen tegemoet te treden.
Ik dank de medecursisten en vooral jou in het bijzonder voor deze waardevolle momenten.

Een liefdevolle groet,
Peter.

 

07.02.10 23:15 Willy
Beste Henriette

Nadat ik de afspraak met je gemaakt had begon ik erg te twijfelen. Wat kan ik verwachten en wat gebeurt er?
Nu ben ik zo blij dat ik deze stap genomen heb en naar je toe ben gegaan. Ik ben nog steeds erg onder de indruk wat je allemaal verteld hebt. Alles berust op waarheid. En je gaf me een groot stuk inzicht door veel gebeurtenissen nog eens de revue te laten passeren. Natuurlijk vroeg ik me af hoe je dat allemaal kon weten. Maar daar hou ik me niet meer mee bezig. Ik ben een heel stuk verder gekomen om mijn toekomst weer positief tegemoet te treden. Over enkele weken kom ik voor een tweede afspraak en heb er heel veel vertrouwen in. En zeker de healing heeft mij veel rust gegeven waar ik nu erg van profiteer.
henriette bedankt!!

 

13.01.10 21:34 Hans
Hoi Henriëtte,

Afgelopen zaterdag bij je geweest, `t was een geweldige ervaring, je hebt heel veel verteld,het heeft mij veel vertrouwen gegeven en ga er zeker wat mee doen, het sterkt mij.

Kom in de loop van het jaar zeker nog een keer terug.

groetjes
Hans

 

11.01.10 23:43 Ingrid
Beste Henriette,

Dankjewel voor al het moois wat je me afgelopen zaterdag weer verteld hebt. Het gaf mij bevestiging en vertrouwen dat ik op de goede weg zit.

Eind januari ga ik Spaanse les volgen zodat ik me verstaanbaar kan maken als ik hoop ik in november dit jaar naar Cuba ga.

lieve groet,
Ingrid