Werkwijze

Alles wat je nodig hebt is in jezelf aanwezig, een onuitputtelijke bron van wijsheid, liefde en licht.

In een reading & healing maak ik contact met je ziel, jouw bron van wijsheid, liefde en licht, die verbonden is met Al wat Is. De rode draad in mijn werk is om je te verbinden met die bron. Wat jou jouw maakt. Je schatkist openen. Hoe meer je je kracht, talenten, kwaliteiten en schoonheid ontdekt en waardeert. Hoe beter ze tot groei, bloei en ontwikkeling komen. Je bent geweldiger dan dat je je kunt voorstellen.

Readen

Het woord readen staat voor helder waarnemen (helder zien). In een reading wordt de energie in je aura gelezen. De aura is een energie veld dat ons doordringt en omringt. Het is verbonden met ons als persoon en met onze ziel. De aura bevat een schat aan informatie over jou en je leven(s). De aura is als het ware een dik boek met daarin een schat aan informatie over jou en je leven(s). De aura is als het ware een dik boek met daarin jouw complete levensverhaal.

Tijdens een reading wordt je voor gelezen uit jouw boek. Je hoeft niets te doen. Ik kijk naar de energie om je heen en de verbindingen met je ziel. Daar komt voor mij veel informatie uit die ik vertaal in bruikbare inzichten. Niets zweverigs. Je krijgt op deze manier een duidelijk overzicht over je levenssituatie.

Telepathisch communiceren

Voor mij is telepatisch communiceren, de taal van je ziel. Communiceren van hart tot hart. Oertaal, waarin je je niet in woorden uitdrukt. Een hartverbinding die je kunt maken met elke vorm van leven. Deze hartverbinding is er altijd al geweest. Het is de taal van het hart. De taal die iedereen verstaat. Het communiceren gaat via het helder weten en je zintuigen.

Zo kan ik communiceren met elke vorm van leven. Alles communiceert, ik hoef mij er alleen maar op af te stemmen via het hart.

Healing

Healing begint zoals de meeste dingen bij jezelf. Helen betekent letterlijk heel maken. Een healing is het (weer) in beweging brengen van je energie, in contact komen met je eigen helend vermogen. Het maakt je eigen helende enrgie wakker. Zodat je die weer herinnert en in gebruik neemt.

Hoe verloopt een healing?

Tijdens de healing zit je op een stoel en hoef je je alleen maar te ontspannen en te voelen. Ik stem af op de energie die op dat moment in jouw energetische systeem toegelaten of losgelaten kan worden. Als het nodig is, geef ik je informatie welke energieën er schoongemaakt worden, waar ze mee te maken hebben en welke nieuwe energie/informatie er binnen komt.

Voorbeelden hiervan zijn: Spanningen die niet los gelaten kunnen worden, overtuigingen, schuld gevoel, energie van anderen, pijn, oude (traumatische) ervaringen, beschermingsmechanismes, en ga zo maar door. Maken je eigen energie vol en geblokkeerd.

In een reading vindt altijd een healing plaats.

Wandelend coachen

Uit eigen ervaring weet ik hoe helend wandelen kan werken. Je bent in beweging, je wandelt ergens naar toe. De energie in je lichaam stroomt vrijer. Je ontspant en je komt dichter bij jezelf.

Het wandelen is een vervolg op een reading & healing.