Reading & healing dieren.

Boodschappen van dieren…

In een reading & healing die ik mag geven aan mensen. Ontvang ik vaak boodschappen van dieren, die ik mag door geven. Dit zijn meestal boodschappen van huisdieren. Deze komen spontaan, passen in het stukje ontwikkeling van degene die ik een reading geef.

Dieren zijn maatjes! Hun liefde is onvoorwaardelijk, het zijn leraren en helers. Nog te weinig respecteren, herkennen en zien wij wat  de dieren ons geven en leren. Het maakt mij blij en ik vind het hartverwarmend als ik in een reading een bijdrage kan leveren om de relatie tussen mens en dier te verbeteren. Dieren dragen veel wijsheid in zich en communiceren de hele tijd met ons. Als je leert om je op hun energie af te stemmen, zal de relatie met je dier veranderen. Ze communiceren niet met woorden maar via hun gevoel.