Ouder kind reading & healing

Ouder kind reading & healing aan huis.

De moeder van een dochter vraagt mij of ik iets kan betekenen voor haar dochter van 10. Haar dochter heeft een chronische blaasontsteking. En is veranderd van een zelfstandig vrolijk kind naar een onzeker en wat terug getrokken kind.

In de ouder kind reading aan huis waar de dochter ook bij is, brengt de dochter mij terug naar haar natuurlijke zelf. Haar natuurlijke zelf, wie ze ten diepste is door terug te gaan via haar naar haar eerste levensjaren. Een vrolijke en ondernemend kind. Ze scant op een natuurlijke manier mens en omgeving af, door te vertrouwen op haar intuïtie. Om zo de waarheid omtrent mensen en situaties te weten te komen. Haar intuïtie werkt als een radar systeem: ze verkent voortdurend haar omgeving. Op het moment dat ze als 4 jarig kind naar school gaat, moet ze zich over geven aan wat de ‘juf’ op school  veilig vindt voor haar. Door hoe en waar ze bijvoorbeeld mag spelen op de speelplaats. Woorden als dat mag niet, en dat moet je zo doen, verstoren en vertroebelen haar radar.  Met de jaren wordt het lastiger voor haar om te vertrouwen op haar intuïtie. De ‘macht’ van school is groot. Van zo moet het en zo hoort het.

In het afgelopen schooljaar was er veel onenigheid in de klas. Zij wil graag harmonie en het beste voor iedereen, wat lastig is in een klas waarin veel onenigheid is. Doordat ze een gevoelig systeem heeft, heeft ze zonder dat ze dat wil veel negatieve energie geabsorbeerd van anderen. Door voor harmonie te gaan en het beste te willen voor iedereen, heeft ze zich niet goed kunnen en  leren afstemmen op haar eigen behoeftes. Door de chaos in de klas raakt ze overprikkelt. Alle info die ik geef wordt bevestigd. Af en toe toegelicht door moeder of dochter.

In een healing ‘help’ ( de hulp komt altijd van licht engelen die via mij werken)  ik het kind de negatieve energie, energie die ze geabsorbeerd heeft van anderen los te laten. Wat zich zal uiten in boosheid. Boos worden is nodig, om de negatieve energie  die in haar opgeslagen zit, los te trillen. De boosheid komt eruit als een heftige storm, dezelfde week nog waarin de reading & healing heeft plaats gevonden. Haar moeder heb ik voorbereid op deze storm. Zodat haar dochter de storm, veilig kan laten ‘razen’. Een storm die haar op haar grondvesten zal laten trillen. Zo gebeurd het ook, de negatieve energie laat zich los door woede. Woede die naar buiten knalt. Deze storm zorgt ervoor dat alles in haar schoon geveegd wordt. Op die manier kan ze zich weer verbinden met haar natuurlijke zelf.

Als ik naar een tijd contact opneem met de moeder en haar dochter, is de blaasontsteking over. Het vertrouwen in haar eigen intuïtie, en leren om goed bij zich zelf te blijven is toegenomen.

Emoties zijn belangrijk om je eigen energie stroom schoon te houden en te laten stromen. Emoties brengen ons naar onze oorspronkelijke kwaliteiten, je natuurlijke zelf. Een emotie moet altijd een weg naar buiten vinden. Anders richten ze op den duur schade aan, in je lichaam. Basis emotie zijn: verdriet, angst, woede en vreugde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *