Elke reading is Uniek.

Elke reading is uniek. Het geeft je een levendige actuele informatie over jezelf, specifieke behoeften en trillingen op dit moment in je leven.

Een healing geeft je ruimte. Maakt je eigen helende kracht wakker. Beide geven een helend effect en wijzen je de richting naar je hart. Zo krijg je overzicht, inzicht en ontstaat er een nieuw evenwicht.

Het opent de weg naar wie jij ten diepste kunt zijn. Het hoogste en beste in jou en welk geschenk je jezelf en de wereld op dit moment kunt geven.

Jij bent uniek. Jouw leven heeft onschatbare waarde.

2 gedachten over “Elke reading is Uniek.

 • 10 januari 2023 om 06:03
  Permalink

  Ik ken je inmiddels al bijna tien jaar. En in deze afgelopen tien jaar heb ik verschillende malen op bijzondere wijze steeds weer een prachtige reading van je mogen ontvangen. Zo gisteren ook weer. Ik ben nog aan het nagenieten van de kracht en energie van deze prachtige reading. Je bent een geweldige liefdevolle en bijzondere vrouw en weet dit in de ander ook naar boven te halen. Alles wat je uitspreekt weet me rechtstreeks in mijn ziel te raken. Bedankt voor alles wat je voor me doet en voor wie je bent!

  Beantwoorden
  • 12 januari 2023 om 18:54
   Permalink

   Dankjewel Sincemila voor het vertrouwen in mij. Dankjewel voor je licht in de wereld. Liefs Henriëtte

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *