Liefde is mijn Leraar.

Verjaardagscadeau.

Op een verjaardag van mij  zat ik al vroeg in de tuin. Ik genoot van al het moois, en vroeg me af wat het nieuwe levensjaar mij zou brengen.

Een klein vogeltje, een Boomklever vliegt naar mij toe. Ik zie dat hij iets in zijn snavel heeft het lijkt op een witte bloem. Als de Boomklever dat wat hij in zijn snavel heeft,vlak voor mijn voeten neerlegt. Zie ik dat het een veertje is. Verrast ben ik over mijn eerste verjaardagscadeau op deze vroege zonnige lente ochtend. Het veertje van de Boomklever, ontvouwd zich als een leraar op mijn pad, in mijn nieuwe levensjaar. Waarin ik leer om mijn licht helder te laten schijnen. Mij opnieuw te verbinden met mijn licht vanuit lichtheid. Zo licht zijn als een veertje.
Zo word ik op die ochtend, door de Moeder Godin meegenomen aan haar hand. Ze laat mij zien, ervaren hoe ik mijn eigen licht klein maak, als ik mezelf negatieve feedback geef (naar beneden haal). We gaan diep de Aarde in. Ik mag daar een stuk van mezelf vrij maken, wat diep in de aarde gevangen zit. Ik haal het met de Moeder Godin naar boven. Vanuit de diepte van Moeder Aarde komt een sterke persoonlijkheid naar boven: iemand die onvoorwaardelijk voor zichzelf staat en van zich zelf houd. Krachtig en tegelijkertijd heel licht en zacht. Deze kracht vol licht versmelt zich in mijn hart. Het lag nog verborgen in de schoot van Moeder Aarde. Vanuit mijn hart nu het licht van onvoorwaardelijke liefde, krachtig laten schijnen naar mezelf. Waarin ik gedragen word door het leven. Mij voed met dat wat goed voor mij is. Ik mezelf volledig mag zien en laten zien. Niet langer afgescheiden ben van wie Ik ben.
Liefde is mijn leraar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *