Hoe creeër je vreugde in je leven ?


Vreugde.
In de vele readingen die ik geef komt het thema: Vreugde aanbod.
Het lijkt erop dat vreugdevol in het leven staan één van de moeilijkste dingen in ons leven is. VREUGDE is een diepe bron in je zelf. Het enige wat je hoeft te doen is die te laten stromen. Jezelf toe staan om die bron aan te boren en er te laten zijn.

Hoe creëer je een vreugde volle stroom?
Waar stem je op af in je leven? Fouten, obstakels, gebreken, angsten, twijfel, ergernis, liefde, zegeningen, dankbaarheid, vreugde en schoonheid. Kijk het leven in de ogen. Voel je pijn. Uit het. Wil je dit je leven lang voelen? NEE!!! Gooi het eruit. Neem er afscheid van. Neem geen bagage mee. Waar wil je het mee naar toe nemen? Je kunt het nergens gebruiken. Kom er klaar mee.

Wat wil je creëren ? Stel dat wat je wil creëren zo levendig en intensief mogelijk voor. Stel je nu de weg voor vanaf waar je nu staat. Een weg die je gemakkelijk en snel tot het gewenste doel leidt. Zie nu hoe vol vreugde en gelukkig je aankomt bij je doel. Richt je op het doel en niet op de obstakels. Zie hoe gemakkelijk en vol vreugde je je gewenste doel bereikt.

2 gedachten over “Hoe creeër je vreugde in je leven ?

 • 25 april 2019 om 19:34
  Permalink

  Lieve Henriette,
  Ik vond het super fijn en het heeft me anders aan het denken gezet. Er zijn voor mij meerdere dingen duidelijk geworden, heel erg bedankt voor deze reading.
  Liefs, Bo

  Beantwoorden
  • 26 april 2019 om 07:16
   Permalink

   Dankjewel lieve Bo voor je reactie! Fijn om te horen dat de reading & healing je goed heeft gedaan. Liefs Henriëtte Dikke knuffel

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *