Waardeer vandaag wat jou en je medemens UNIEK maakt.

Waardeer vandaag wat jou en je medemens UNIEK maakt.

Een tijdje geleden werd ik gevraagd om een energetische huisreiniging te doen in een verzorgingshuis. De vraag kwam van het personeel uit het verzorgingshuis. Tot nu toe ben ik nog niet eerder gevraagd door het personeel van een verzorgingshuis om een energetische huisreiniging te doen.  Wel door een bewoner of een familielid. Verrast, blij en nieuwsgierig vroeg ik aan degene die een afspraak met mij wilde maken waarom en hoe ze bij mij terecht was gekomen? Ze had mij gevonden via mijn website Levensbloem. Ze had ook andere websites bezocht maar die van mij sprong eruit. Waarom het personeel mij verzoekt om een energetische huisreiniging te doen is dat zij en zowel een bewoonster fysieke en emotionele klachten van zielen ondervinden die nog niet de weg naar het ‘licht’ hebben gevonden, en waarschijnlijk daar overleden zijn.

Mijn taak als heler en ziener is o.a. om zielen die nog niet de weg naar het licht hebben gevonden om wat voor redenen dan ook te  begeleiden naar het licht (samen met engelen en lichtwezens). Dit is één van mijn specialiteiten en ook iets wat ik heel graag doe. Het is zo bijzonder om te ervaren wat er allemaal gebeurd tijdens zo’n energetische huisreiniging. Hoe alles na zo’n reiniging in harmonie is. Door de harmonie gaat alles weer stromen.

Op mijn weg naar huis genoot ik van wat er allemaal tijdens de sessie was gebeurd. Één vraag hielt mij vooral bezig: waarom een energetische huisreiniging in een verzorgingshuis in een klein dorp, 120 km van mijn huidige woonplaats. Ik was op de heen reis 5 rivieren overgestoken. Nu ben ik vaker voor mijn werk op pad, ik ben gewend om te reizen.  Deze vraag hielt mij bezig omdat het uniek was voor mij hoe ik daar terecht kwam in dat dorp.  Er moet een reden zijn om net daar te mogen zijn.

In 1 x komt het antwoord van binnenuit. Lange tijd geleden toen ik  vrijer werd in het naar buiten brengen van wat er in mij leeft en het spontaan doorgeven van berichten van de overleden dierbaren aan de levenden. Gaf ik een boodschap door aan een tante van mij van haar overleden man. Zij antwoordde toen dat ik beter maar niet met deze dingen naar buiten moest treden. In dat zelfde dorp na zoveel jaar werd ik gevraagd om deze unieke kwaliteiten van mij te gebruiken. Een stroom van vreugde stroomt door mij heen. Blij dat ik mij toen niet door de menig van mijn tante heb laten leiden.

IK en JIJ wij zijn UNIEK. Laat je niet leiden door meningen van ANDEREN, maar laat je leiden door jouw menig, van binnenuit. OORDEEL of VEROORDEEL jezelf niet. Want je bent Uniek.

Jij bent Uniek. Krachten en kwaliteiten hebben we bij onze geboorte meegekregen. Het is aan jouw om ze te ontdekken. Hoe meer je je kracht, talenten, kwaliteiten, schoonheid waardeert, hoe meer ze opbloeien. Als er geen twee mensen gelijk zijn, hoeven we ons niet langer te vergelijken met elkaar. Een vervult leven betekent dat je leeft volgens je bestemming, je talenten en kwaliteiten.

Jij bent Uniek. Jouw leven heeft onschatbare waarde. Je bent een deel van het groter geheel. Neem je plaats in. Wees trouw aan jezelf. Het is Nu de tijd om je schatkist te openen. Je bent geweldiger dan dat je je kunt voorstellen.

Waardeer vandaag wat jou en je medemens UNIEK maakt. Zeg het hardop: Ik waardeer aan mezelf……Ik ben Uniek…….Ik hou ervan dat jij……Ik vind jou Uniek……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *