De zon in mij.

De zon in mij.
De laatste dag van de zomer in 2007 ontdek ik dat mijn zonnezegel vanuit de Maya kalender de Gele Zon is. Blij, blij was ik met deze ontdekking. Voelde als thuis komen bij mezelf. De dag voordat ik dat ontdekte dat ik de Gele Zon ben. Was ik met een vriendin aan het wandelen op de Meinweg. We liepen in een spoor van zonnetjes, iemand die voor ons uit was gegaan op ons pad had onder de zool van zijn schoen een zon. Een stralende zon. Dat school jaar werkte ik in de klas met de kinderen met zonnestralen. Het hele school jaar had de zon centraal gestaan in mijn klas.
Het kind in mij dat vaak in haar leven de zon buiten zichzelf heeft gezocht, is zelf de zon. Alles en iedereen verwarmt, zichzelf vaak vergeet. Deze laatste zomerdag van 2007 was voor mij het juiste moment om tot deze ontdekking te komen. Mijn vriendjes kwamen bijna altijd uit zonnige oorden, de man met wie ik getrouwd ben geweest uit Egypte.
Veel levenslessen gingen/gaan over mijn licht. De ene keer lieten mij deze lessen ervaren dat het licht in mij heel helder en sterk was een andere keer ervaarde ik het als een klein vlammetje in mij. Ik ben geboren in de lente. De temperatuur op mijn verjaardag kent meestal twee uitersten. Het is koud, zodat we de winterjas weer aan kunnen of heerlijk warm. Deze twee uitersten ben ik volop in mijn leven tegen gekomen. Nu is het fijn om te weten dat ik met mijn licht die uitersten in mijzelf in balans kan brengen. Zowel het licht als het donker mag er zijn.


Na de ontdekking dat de Gele Zon mijn innerlijke kracht is. Viel er veel op zijn plek in mij. De kwaliteit die ik heb meegekregen bij mijn geboorte is het licht. Een kwaliteit en talent die ik in vele andere levens en in levens dat ik niet gereïncarneerd was heb ontwikkeld. Deze kwaliteit mag ik mij nu volledig herinneren. Vol vertrouwen mijn licht laten schijnen.
Als een kind ging ik op ontdekking uit om nog meer te leren van de zon. Over de zon die opkomt, de zon die hoog aan de hemel staat, de zon die ondergaat. Mij te verbinden met de zon in mij: liefde, licht, warmte en heelheid. Stap voor stap het licht in mijzelf vinden. Zodat ik het voluit en vol vertrouwen kan laten schijnen.
De naam van mijn praktijk is: Levensbloem, betekend taal van het licht. Mooi toch hoe je kunt ontdekken dat alles klopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *