Helen van al je relaties.

Helen van al je relaties.

De eerste relatie die je mag helen is de relatie die je hebt met jezelf.

Als je blij bent met jezelf, dan heeft dat een helend effect op alle andere relaties. Als je op zoek bent naar meer liefde in je leven dan begint dat met eigen liefde.  Door breek dit taboe. Hou van jezelf, blij zijn met jezelf. Zelf liefde en nee leren zeggen. Een nee geeft een krachtige ja. Ruimte maken voor jezelf, leren nee zeggen tegen de dingen die niet werken of nooit gewerkt hebben. Dit betekent geen gezeur, geen kritiek, geen verwijt.  Laat het programma los, waarin je jezelf of een ander veroordeeld.

Leer op een andere manier naar jezelf te kijken en de wereld. Je kunt loslaten van ik ben goed en jij bent slecht. Tevreden zijn met jezelf in het huidige moment, gedachten kiezen die je een goed gevoel geven.  Laat zien wie je bent. Verontschuldig je niet voor wie je bent. Laat de meningen van anderen los. Wees jezelf. Kijk vanuit liefde, vreugde en schoonheid naar jezelf. Wees lief en mild voor jezelf.

Maak contact met jou hartverlangen zo krachtig mogelijk elke dag weer, het voelen en er vorm aan geven. De sleutel tot een liefdevol, harmonieus, gezond en een vreugdevol leven ben jezelf. Open je schatkist! Hoe meer je je kracht, talent, schoonheid, kwaliteit ontdekt en waardeert. Hoe beter ze je tot groei bloei en ontwikkeling kunnen komen. Je bent geweldiger dan je denkt, je kunt voorstellen. Jij bent Uniek. Jouw leven heeft onschatbare waarde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *