Veel kinderen van nu maken het onzichtbare, zichtbaar.

Veel kinderen van nu maken het onzichtbare, zichtbaar.

Ze zien dingen die voor hun zichtbaar zijn maar voor de meesten volwassenen onzichtbaar zijn. Wat ze zien, ervaren ze als normaal. Ze zien overledenen. Deze overledenen zijn meestal familieleden zoals opa’s en oma’s.  Dit is geen nieuw gegeven. Als een kind het onzichtbare, zichtbaar maakt is dat iets wat bij het kind hoort. Deze mooie gave hoort bij hen.

Al vele mensengeneraties zijn kinderen met deze gave uitgerust. Nieuw is dat in deze tijd ouders meer open staan voor deze gave, en hun kinderen hierin steunen. Deze steun is belangrijk voor deze kinderen om hun gave te behouden en verder te ontwikkelen.  De natuurlijke band zo te behouden met hun dierbaren die over zijn. Het zien van deze overledenen kan problemen geven voor een kind als zijn omgeving negatief reageert op wat het ziet. Of als er geen veilige ruimte is voor het kind om zich hierover te uiten. Het kind kan ook angstig reageren op wat het ziet, omdat ze een opa of oma zien die ze niet gekend hebben. Zo van wie is die vrouw die naast opa zit. Vaak verschijnen overleden, of beter gezegd zien kinderen ze, als ze in rust zijn. Op het moment dat ze gaan slapen.  Kinderen kunnen dan angstig of onrustig reageren, omdat er tegen hun gepraat wordt. Als reactie hierop kan het zijn dat ze met het licht aan willen slapen.  Heel druk zijn voordat ze gaan slapen om zo dat wat ze ‘zien’ op die manier te negeren.

Vaak gaan kinderen ook op een hele natuurlijke manier om met wat ze ‘zien’. Zo vertelde mij een kind dat zijn overleden oma hem kwam troosten in een  tijd dat hij het moeilijk had. Dit kind was pas van basisschool veranderd. De nieuwe omgeving maakte hem onzeker. Als hij in bed lag te huilen kwam zijn overleden oma hem troosten.  Deze lieve troostende energie van zijn oma maakte hem sterker en rustiger. Het hielp hem om op de nieuwe basisschool al gauw nieuwe vrienden te maken en zich thuis te voelen op de nieuwe school. In het aardse leven hadden deze jongen en zijn oma een sterke band. Nu ze niet meer deel uitmaakt van het aardse leven blijft deze band bestaan.          Liefde overwint alles.

Naast het zien van overledenen kunnen kinderen ook lichtwezens, engelen, en gidsen zien. Zij helpen de kinderen, bij hun missie: levensdoel. De missie van deze kinderen is hard nodig, om eeuwen oude patronen van samenleven en samenwerken af te breken. Deze kinderen hebben niets met etiketten die de samenleving hen geeft. Ze willen op gelijke voet staan, een gesprek als gelijkwaardige vanuit een open houding met begrip. We zijn allemaal omringt door lichtwezens, engelen, overleden dierbaren en gidsen. Alleen deze kinderen communiceren met hen, krijgen onderricht van hen, om zo sterker te worden in hun missie en te helpen bij hun levenstaken.

De juiste spirituele begeleiding van deze kinderen is belangrijk. Via reading/healing en persoonlijke begeleiding help ik kinderen en ouders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *