Veel kinderen van nu zijn op de wereld gekomen met een missie: een levensdoel.

De missie van deze prachtige kinderen is krachtig en hard nodig om eeuwen oude patronen van samenleven en samenwerken af te breken.

Graag wil ik dan ook de boodschap van een stralend kind van nog geen half jaar oud met jullie delen.

Tijdens een ouder/kind reading gaf het kind de volgende boodschap aan mij door voor zijn vader.

De missie van dit kind is vreugde. Doe dat waar je blij van wordt.

Doe dat waar je blij van wordt, is er te weinig ruimte in je leven voor blijdschap . Creëer dan ruimte voor blijdschap in het nu.

De hele sessie was de levensvreugde en de lach van dit stralende  kind aanwezig.

Het raakte mij diep. De vreugde en de lach van dit kind werkt aanstekelijk. De energie hiervan tilt je op. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Het laat de ZON in je hart stralen.

De jonge vader van dit stralende  kind wil zijn vaderschap heel anders neer zetten dan zijn vader tot nu toe doet.

Vanuit de voorouderlijke lijn liet deze vader mij zien, dat van vader op zoon er geen relatie was tussen  vader en zoon. De vaders brachten geen tijd door met hun zoons. Geen investering in de relatie vader/zoon.

De missie van deze jonge vader is, om dit te door breken in de voorouderlijke lijn. Zodat het patroon stopt bij hem. Hij wil er zijn voor zijn zoon.

Vader worden/zijn heeft een grote omwenteling gebracht in het leven  van deze jonge vader. Naast de grote vreugde die het kind brengt in zijn leven. Worstelt hij ermee, hoe hij praktisch zoveel mogelijk tijd elke dag met zijn zoon kan door brengen.

Tijdens de ouder/kind reading gaf het jonge kind via mij door aan zijn vader. Papa, wees blij met de tijd die wij samen door brengen elk moment, elke dag.  Laat je geworstel los dat het voor jou nog te weinig is of dat je het niet goed doet als vader. Wil je meer tijd met mij door brengen creëer dan die tijd. Besteed geen tijd aan wat je niet wil. Richt je aan dacht op VREUGDE, maak er ruimte voor in je leven.

VREUGDE is een diepe bron in je zelf. Het enige wat je hoeft te doen is die te laten stromen. Jezelf toe staan om die bron aan te boren en er te laten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *