Sperma spuit

Sperma spuit.

Het baasje van de hond, waar het verhaaltje overgaat. Kwam bij mij voor een reading. Ze was intens verdrietig, haar hond was pas overgegaan. Ze wilde graag weten hoe het met hem ging.
Ze overwoog om weer een nieuwe hond te nemen. De hond was overleden aan een hartkwaal.

De hond gaf het volgende aan mij door: De hartkwaal had hij al vanaf zijn geboorte. Bij zijn geboorte kon zijn moeder niet goed voor hem zorgen. Het nest was te vol. Er waren teveel broertjes en zusjes. Zijn moeder was uitgeput. Zijn vader was een sperma spuit.(fok hond).

Te vroeg verliet hij het nest, en ging met zijn nieuwe baasje mee .Zijn baasje was in zijn eerste levensjaren veel van huis. Wat hem eenzaam en nerveus maakte. Dit nerveuze ,onrustige in hem bleef ook naar dat zijn baasje niet meer zoveel weg hoefde voor haar werk. Dit alles deed zijn hart niet goed. Hij vertelde dit zonder oordeel. Ik moest alleen het verhaal goed weergeven hoe zijn hartkwaal was ontstaan. Hij hield/houdt onvoorwaardelijk van zijn baasje.

In de reading gaf hij heel veel details door, bijvoorbeeld de plek waar zijn baasje hem had begraven. Hoe hij eerst lag opgebaard op zijn lieveling plek. Zijn speeltje, welke spelletjes hij graag speelde. Wie hij zoal een warm hart toe droeg.

Het volgende vond ik heel bijzonder wat hij door gaf, hoe zijn baasje een nieuw maatje zou vinden. Hoe deze hond op haar pad zou komen. Het nieuwe maatje zou haar vinden. Daar was alleen nog wat tijd voor nodig. En zo is het ook gebeurd.

( de hond op de foto is niet de hond uit het verhaal )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *