Lach en een traan

Lach en een traan.

Een vrouw kwam voor een reading om in contact te komen met haar moeder die nog maar net was overgegaan. Haar moeder kwam heel mooi door bij mij. Ze liet me zien hoe ze heel vredig in de kist lag. En gaf aan mij de boodschap door:“ Zie mij hier nu liggen in de kist met een mooi stralend gebit. Het gebit heeft een hoop geld gekost, maar niemand heeft er iets aan”.
Ik keek een beetje verbaasd naar haar dochter. Die was inmiddels gaan schateren van het lachen.
En zei: “oh ja dit is echt iets voor mijn moeder omdat zo te zeggen, net voordat ze overleed heeft ze haar hele gebit laten renoveren”


Liefde gaat over alle grenzen heen.

Een vrouw kwam bij mij om een reading te ontvangen over haar man die was overgegaan. Haar man beschreef tot in de details haar trouwjurk. Ging nog verder door over hun trouwdag.
Gaf toen te kennen dat hij graag terug wilde komen op de trouwbelofte.
Kreeg het er warm van, toen ik dit mocht door geven .
Dacht wat nu………..Ja niet tot de dood ons scheidt, maar mijn liefde voor jouw is voor altijd”.
Bij deze boodschap schoten we allebei vol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *