Van leerkracht naar lichtwerker.

Bij de aanslagen in New York hadden veel lichtwerkers prachtige ervaringen bij het helpen v anderen hun weg naar huis te vinden.
Zo had ik ook een bijzondere ervaring.
Wat ik graag wil delen.

Ik zou die dag als inval leerkracht starten op een nieuwe school. Die bewuste dag begon voormij met rugpijn. Met moeite probeerde ik mij klaar te maken voor een nieuwe dag. Een nieuw begin op een nieuwe school. Tijdens het douchen viel ik flauw door de pijn in mijn rug . Ik kwam toen in een andere realiteit. Van het ene beroep in het andere beroep.


Van leerkracht naar lichtwerker.


Zoveel zielen, op die dag van 11-9 die onverwachts hun lichaam moesten verlaten. Samen met de engelen van Elohim mocht ik hen begeleiden naar huis.
Heel bijzonder, dit heeft een diepe indruk op mij gemaakt. Ik ervaarde bij het begeleiden en meereizen met de zielen zoveel licht, liefde en harmonie.
Op een bepaald moment mocht ik niet verder, de zielen waren thuis.
Toen kwam ik terug in mijn lichaam, het voelde nog even of ik ’thuis’ was.
Zo sereen.
Toen ik bij bewustzijn kwam wilde ik op dat moment het liefst terug.

Engelen van de Elohim, ook wel ‘engelen van de thuiskomst’ genoemd begeleiden de zielen die het lichaam verlaten. De kracht van de engelen van de Elohim is zeer groot, liefdevol en verbindend.

Samen met de Engelen van de Elohim, begeleid ik ook mensen om zich te bevrijden van vreemde energieën en krachten die niet bij hun thuis horen. Dit kunnen aan de aarde gebonden zielen zijn. Maar ook bepaalde denkwijzen, emoties of nog op te lossen karmische verwikkelingen.

Dankbaar ben ik voor het werk dat ik mag doen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *