Reading & healing voor nabestaanden bij zelfdoding.

reading & healing is helend in het verwerkingsproces voor nabestaanden bij zelfdoding.

Als iemand uit het leven stapt, komt dat vaak als een grote schok voor nabestaanden.
Het is een ingrijpende gebeurtenis, voor nabestaanden. Een intens verdriet en een groot gemis. Hartzeer.

In sommige gevallen blijven nabestaanden achter met heel veel vragen
Een reading & healing helpt bij het verwerkingsproces.
In mijn werk als ziener & heler ben ik dankbaar voor het werk wat ik hierin mag doen.

Niets is zoals het lijkt!
In een reading & healing die ik mocht geven aan ouders over hun zoon.

Vraagt de vader aan mij : ” waar heeft mijn zoon het geleerd om op zo’n wrede manier uit het leven te stappen ‘?
Zijn zoon laat aan mij het tegendeel zien.
‘Het was een daad uit liefde aan zichzelf ‘, verteld hij. Hij laat mij voelen en zien hoe hij zich terug trekt in de natuur. En op een liefdevolle en respect volle manier zijn leven beëindigd.
( moeder bevestigd dit, de politie heeft dit ook zo ervaren bij het vinden van hun zoon).

Hier onder deel ik 2 berichten uit mijn gastenboek.

Lieve Henriette, Ik ben je dankbaar voor de reading die ik heb mogen ontvangen over mijn gerstorven vader. De reading heeft mij diep geraakt en veel nieuwe inzichten gegeven over het doel van zijn leven, zijn bijzondere taak tegenover mij en zijn intentie die hij had met zijn leven. Ik was geschrokken van zijn zelfmoord. Ook associeerde ik zelfmoord eigenlijk altijd met depressie en een verlies aan toekomstperspectief. Het laatste bleek wel het geval geweest te zijn, maar het eerste niet! Ik weet nu dat de laatste dagen van mijn vader een feestje voor hem waren en dat de zelfbeschikking over zijn eigen levenseinde hem bijzonder blij maakte. Deze kennis heeft bij mij geleid tot een totale perspectiefverschuiving over de hele gebeurtenis. Ik ben blij dat ik voor jou heb kunnen kiezen. Jij hebt een ongekend bijzonder talent, waarmee je heel veel mensen kunt helpen. Dankjelwel Henriette!

Liefste Henriëtte, bedankt voor de liefdevolle, helende reading over mijn dochter Chiara.

Alles wat je zei was er ‘bonk op’. Het heeft mij en anderen die je cd ( opname die je krijgt van een reading)beluisterde heel veel geholpen in ons verwerkingsproces!Ik raad dit zeker aan om te doen. Dikke knuffel Niki.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *