Droom je toekomstige zelf.

Schut het virus je wakker?

Heb je helder wie je in de toekomst wilt zijn?
Het is nu een mooie tijd om te reflecteren.
Nu we alle afleidingen buiten kunnen sluiten.
Waar gaat het om?
Wie wil je zijn?
Hoe gebruik je je vrije wil?
Neem nu de tijd om jezelf te ontwikkelen.

Heb je helder wie je in de toekomst wilt zijn?
Zie je zelf terug in een ander. Iedereen die een rol speelt in jouw leven is dienstbaar als jou voorbeeld voor de toekomst.

Tijdens een visualisatie probeer ik zo helder mogelijk mijn toekomstige zelf te zien, zo te voelen dat mijn hele lichaam er bij betrokken is. Mijn toekomstige zelf in alle cellen van mijn lichaam kan ervaren. Zodat ik mezelf werkelijk kan zien zoals ik ben. Heel, zoals mijn blauwdruk is. In een wereld waar alles vanuit LIEFDE, HARMONIE en GELIJKWAARDIGHEID met elkaar verbonden is.

Al een tijdje hoor ik mijn innerlijke stem en van de lichtwezens die mij onderrichten zeggen: stel je plaatje bij, houd je hoogste trilling vast, blijf uit de dualiteit weg. Dit helpt mij om mijn hart te helen. Jezelf eindeloos spiegelen, weg snijden wat rot is en aan het licht brengen wat bedekt is.


Als kind wist ik al heel diep van binnen dat ik niet overgeleverd ben aan de wereld zoals die zich laat zien. Een wereld van chaos, vernietiging, angst, hebzucht en macht.

Ga je terug na het leven dat je had?
Schut het virus je wakker?
Gaan we terug naar produceren, consumeren?
Meer, meer meer,……….?


Droom je toekomstige zelf, zo echt mogelijk met alle details die daar bij horen. Zorg dat je het niet alleen denkt maar kunt voelen met hart en ziel.

Mijn innerlijke stem en de lichtwezens waar ik onderricht van krijg hoor ik zeggen: Geen droom is te groot. Maak helder wie je je in de toekomst wilt zijn. Laat het gemaaaaar los. Droom je toekomstige zelf en die van de generatie naar jou. Ga de uitdaging aan. Wees blij met jezelf, geloof in je eigen waarheid, ongeacht bevestiging van buiten af. Laat je door niets of niemand meer onderuit halen. Accepteer je grootsheid. Zo kun je de unieke grootsheid in anderen naar boven halen. Droom groot. Droom je toekomstige zelf en de generatie naar jou. Sta in die droom ook ruimte toe voor wonderen. Je weet maar nooit hoe hoog je kunt vliegen.

Laten wij nu stoppen met het leeg zuigen van elkaar en Moeder Aarde.

Het is nu de tijd om zorg te dragen voor Moeder Aarde.

Het is nu tijd voor ons om een bijdrage te leveren aan de planeet en aan elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *