Elkaar ontmoeten van hart tot hart.

Elkaar ontmoeten van hart tot hart.

Een reading & healing die ik geef aan een man met een (meervoudige) verstandelijke beperking.

De hulp vraag van een van zijn begeleiders aan mij is: wel of niet doorgaan met een behandeling? Ze wordt letterlijk door hem weg geduwd, als ze hem wil helpen.

 In de reading & healing die ik geef aan zijn begeleidster( via haar maak ik op ziel niveau contact met hem) Laat hij mij zien en ervaren wat er keer op keer in zijn leven gebeurd. Binnen de instelling waar hij woont komen mensen in zijn leven en gaan ze weer. Naast dit gegeven komen ze ook elke keer  weer met een nieuw plan. Een nieuw plan van aanpak.  Vaak wordt het plan met veel toeters en bellen begeleid. Mensen komen en gaan. Ze stappen zijn ‘heilige ruimte’ binnen met een plan. Zonder hem echt te ontmoeten. In de ontmoeting staat een plan tussen.

In de beweging waarin hij de begeleidster zijn ruimte uitduwt. Laat hij zijn geschiedenis zien. Ze moet dit  niet persoonlijk oppakken. Haar intentie is goed. Zijn begeleidster verteld dat hij haar foto op zijn hart legt, wanneer zij komt. Met deze beweging maakt hij duidelijk: ik wil je ontmoeten van hart tot hart. In een vrije ruimte zonder voorop gezet plan.

Als ik haar naar een tijd spreek, om te horen of ze haar behandeling heeft kunnen voort zetten. Krijg ik een JA. Maar nu volgens Zijn plan. Van hart tot hart.

Steeds vaker wordt ik gevraagd om een reading & healing te geven bij mensen met een (meervoudige) verstandelijke beperking. Door mijn telepathisch vermogen is het voor mij gemakkelijk om met hen te communiceren. Telepathisch communiceren is de taal van je ziel.

Communiceren van hart tot hart. Een oertaal waarin je je niet in woorden uitdrukt. Een hartverbinding die je kunt maken met elke vorm van leven. Deze hartverbinding die je kunt maken met elke vorm van leven. Deze hartverbinding is er altijd al geweest. Nu is het de tijd dat we deze manier van communiceren ons weer gaan herinneren. Het is de taal van het hart. De taal die iedereen verstaat. Het communiceren gaat via helder weten en je zintuigen. Zo kun je communiceren met elke vorm van leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *