Energetische huisreiniging.

Als ik ter plekke mijn werk doe komt er een liefdevolle verrassende boodschap aan het licht……

Voordat ik aan huis kom voor een energetische huisreiniging gaat daar een telefoongesprek aan vooraf. Hoe minder info  ik krijg, hoe beter ik mijn werk als ziener en heler kan doen.

Zo kreeg ik een aanvraag van een vrouw voor een energetische huisreiniging die een nieuwe start heeft gemaakt in haar huis. Ik bel haar om een afspraak te maken en in te ‘te voelen’  wat ik voor haar kan betekenen.   Als ik ter plekke mijn werk doe komt er een liefdevolle verrassende boodschap aan het licht voor haar……

In het huis van de vrouw, verbind ik mij met de energie van het huis en de plek, en maak op zielniveau contact met de vrouw . Op veel plekken in het huis voelt de energie zwaar. Als ik contact maak met de energie en op zielniveau afgestemd blijf met de vrouw maak ik de energie ‘zichtbaar ’voor haar. Ik vertel haar wat ik ‘zie en voel’.  Dit doe ik altijd bij een energetische huisreiniging. De energie die ‘vertrekt’ en  gezuiverd wordt, krijgt zo een extra duw naar buiten, om de nieuwe energie die binnen komt te vervangen. De oude energie die eruit kan, is energie van gebeurtenissen die nog vrij recentelijk hebben plaats gevonden. Op plekken in het huis voelt de energie als een zware onweersbui: spanningen, verdriet, angst, woede, etc. Energie van twee mensen die in ‘gevecht  zijn’, om elkaar los te laten.  De info die de vrouw krijgt geeft haar inzichten het helpt haar om alles positief te verwerken, en dat wat nog aan het ‘licht’ moet komen, zichtbaar wordt gemaakt. Emoties die nog niet goed stromen in haar krijgen een boost. Ze krijgt ook inzicht in wat de relatie haar geleerd heeft. Er gebeurd zoveel te gelijk. Als ziener en heler verbind ik alles met elkaar, de stroom van informatie die naar buiten komt wordt zo overzichtelijk en brengt evenwicht.

In het begin van de sessie voel ik in een hoek van de woonkamer een beschermende energie. Ik krijg op dat moment niet helder wat de energie te vertellen heeft. Ik weet uit ervaring dat energie de tijd nodig heeft om naar de oppervlakte te komen. Als ik alle ruimtes met de vrouw in het huis heb bezocht. Word ik getrokken naar de energie die ik in het begin van de sessie waarnam. Een energie die beschermend voelt en nog niet zichtbaar is. Wordt nu ‘zichtbaar’. Het is de energie van een ziel die nog niet over is. De ziel is niet aan het huis verbonden, maar aan de vrouw. Het is een vriend van haar die nog niet zolang geleden is overleden. De vrouw weet meteen over wie ik het heb. Er komt een liefdevolle verrassende boodschap aan het licht voor haar…de ziel is een vriend van haar en heeft er bewust voor gekozen om nog niet naar het licht te gaan om haar te beschermen en samen op zielsniveau aan een zelfde thema te werken. De liefdevolle en beschermende energie van deze vriend raakt ons beide diep. Nu kan hij gaan, we begeleiden hem samen met de engelen en de lichtwezens vanuit een liefdevol en dankbaar hart naar het licht.

Alles is energie. Zelfs je gedachten. Denk er maar aan hoe woorden en gedachten je energie geven of juist niet. Alles wat recentelijk of in het verleden heeft plaatsgevonden heeft invloed op je. Wanneer de energie in je huis een negatief effect heeft op je. Is het goed om erover na te denken om je huis energetisch te reinigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *