Het leven is een geschenk.

Het leven is een geschenk.

We leven niet zolang als de bomen.

Wat laat je achter je?

Wat laten wij achter?

Wat wij achterlaten is wat wij creëren.

Het één gaat sneller weg dan het ander. Nucleaire afval heeft miljoenen jaren nodig om weg te gaan.

Hoeveel vuilnis? Hoeveel nutteloze gesprekken? Hoeveel lege relaties? Niet gehaalde doelen? Geklaag ? Geen verantwoording nemen voor eigen levens geluk, door met een oordelende en beschuldigde vinger te wijzen naar? Keer op keer vastzitten in je hoofd om vervolgens niet de stap te zetten die je graag zou willen zetten… Hoeveel energie steek je keer op keer in dat wat niet meer werkt of nooit heeft gewerkt? Creëren van drama.

Zoek je plezier in dingen die tijdelijk zijn zoals materie.

Laten wij nu stoppen met het leeg zuigen van elkaar en Moeder Aarde.

Het is nu de tijd om zorg te dragen voor Moeder Aarde.

Het is nu tijd voor ons om een bijdrage te leveren aan de planeet en aan elkaar.

Kies je gedachtes met zorg. Elk woord uit onze mond is een energie stroom. Elke gedachten die wij hebben kunnen wij kiezen uit een negatieve of een positieve.

Wij zijn hier te gast op Aarde.  We checken in, in het aards leven en naar zoveel tijd checken we weer uit.  De tussen tijd is voor iedereen verschillend. De één is lang hier, de ander is kort hier. Als wij de Aardse jas uittrekken kunnen wij dat wat zichtbaar is niet meenemen.  Het onzichtbare kunnen wij wel meenemen. Onze groei , bloei en ontwikkeling. De verbindingen die wij zijn aangegaan.

Waarom richten wij onze aandacht niet op dat wat eeuwig is.

Zoek niet langer naar Liefde, Schoonheid en Vreugde.

Boor de bron van Liefde, Schoonheid en Vreugde aan in jezelf. Breng het tot groei, bloei en ontwikkeling geef en verbind het met onze mooie planeet en met elkaar. Aan alles wat leeft op deze planeet van de grote walvis tot het lieve heersbeestje. Alles heeft onze zorg, liefde en aandacht nodig.

Geen uitstel meer!

Naar een wereld van altijd genoeg, gelijkwaardigheid, vrijheid, vrede, onvoorwaardelijke liefde.

Maak het vrij in jezelf. Bevrijd jezelf van je te korten, je niet goed genoeg voelen voor wie of wat dan ook, je niet vrij voelen om te zijn wie je bent, onvrede, niet van jezelf houden.

Pak je kracht op!

Waar wacht je nog op?

Het begint in jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *