Vriendschap sluiten met jezelf

 

Vriendschap sluiten met jezelf.

In een reading & healing die ik mocht geven aan een man van 85, liet hij zien, hoe hij in zijn leven in relatie met anderen zichzelf keer op keer verloor door de harmonie te willen bewaren in een relatie .

Nu in de laatste fase van zijn leven wil hij dicht bij zijn gevoel en grenzen  blijven. Hij is nog niet zolang weduwnaar, voor het eerst in zijn leven ervaart hij hoe het is, om alleen verantwoording af te hoeven leggen aan zichzelf. Sinds de dood van zijn vrouw is er veel veranderd. Zo is er o.a. weer contact met zijn familie naar 30 jaar. In het huis waar hij woont heeft hij het grootste deel van zijn leven gewoond. Nu hij heeft hij  een plan ontworpen, wat inmiddels  is uitgevoerd, om een zorgunit te plaatsen in zijn achtertuin. Waarin hij alle zorg die hij nodig heeft, ontvangt. In de weg naar het ontwerp en uitvoering van de zorgunit inspireert hij anderen:  om je leven zo in te richten, dat het past bij jezelf. In de laatste fase van zijn leven leert hij hoe hij zijn eigen leven kan inrichten en beschermen in dienst van zijn eigen individuele vrijheid.

In de reading & healing die ik geef aan deze man komen veel dierbaren die over zijn hem een boodschap brengen. Aan het einde van de sessie komt er een dierbaren tegenover hem te zitten, deze reikt zijn handen naar hem uit….dit is hij Zelf. Hij sluit vriendschap met zich Zelf. Hij heeft geen spijt van voorbijgaande keuzes…..hij is blij met zijn nieuwe vriendschap: zich Zelf.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *