We zijn nooit alleen, ook niet als we ‘overgaan’.

We zijn nooit alleen, ook niet als we ‘overgaan’.


Er niet bij kunnen zijn op het moment dat onze dierbaren het aardse leven verlaten, wordt als pijnlijk ervaren.
Geen afscheid kunnen nemen, het idee dat onze dierbaren op het moment dat ze overgaan alleen zijn.
In de vele readingen die ik heb gegeven en zelf heb ervaren is niets zoals het lijkt.
Laat mij je vertellen, al zijn wij fysiek niet aanwezig op het moment van overlijden, is het onze liefde die ze voelen bij het overgaan.

Liefde is de sterkste energie in het Universum.
Bij het overgaan van onze dierbaren is het juist de Liefde van ons voor hen die helpt om over te gaan. Het aardse leven los te laten. Ook al zijn wij op het sterf moment er fysiek niet bij.


In een reading & healing die ik aan een vrouw geef ervaar ik hoe liefde vol en krachtig haar verbinding is met haar vader op het moment dat hij over gaat. Het voelt als of ze op het moment van overlijden fysiek aanwezig is. Deze liefdevolle verbinding en ondersteuning van uit haar hart helpt haar vader om over te gaan. En het aardse leven los te laten. De liefde van zijn dochter maakt de overgang makkelijker voor hem. Gedragen door liefde en licht van haar gaat hij over.

Bij het ontvangen van deze boodschap ervaart ze rust.
Haar vader is dood gevonden in huis.
Al een paar dagen was haar vader telefonisch niet bereikbaar, ze was ongerust. Het ging al een tijdje niet goed met hem.

De vrouw verteldt mij dat ze er niet bij was toen haar vader overleed. Hij is plotseling overleden. Al een tijd ging het niet goed met haar vader.
De dagen rond zijn overlijden krijgt ze haar vader telefonisch niet te pakken. Ze maakt zich zorgen over hem. Op een van die dagen dat ze geen contact krijgt met haar vader , verbind ze zich van hart tot hart met hem. Stuurt hem liefde.
Deze liefdevolle verbinding krijg ik dan ook door in de reading op het moment van overlijden.
Van een buurman hoort ze dat hij een klap heeft gehoord in de keuken van haar vader. In de keuken is haar vader gevonden. Het tijd stip van de klap dat de buurman hoorde is het moment dat zij in verbinding was met haar vader. Van hart tot hart.

Liefde is de sterkste energie in het Universum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *