Waar je in het nu aandacht aangeeft, vanuit Liefde en zorg voor jezelf. Bepaald je toekomst.

Waar je in het nu aandacht aan geeft, vanuit liefde en zorg voor je zelf. Bepaalt je toekomst.


Een vrouw komt bij mij voor een reading & healing. Ze rouwt om haar moeder en zus.
Aan het rouwen wil ze zich nu volledig overgeven, ze kan ook niet anders.
Haar moeder is pas overgegaan, haar zus al langer geleden. Bij beiden is er een intensief ziekteproces aan vooraf gegaan.

Deze informatie hierboven heb ik niet als ik aan de reading & healing begin.
De stroom van informatie komt als ik mij op zielsniveau afstem op de vrouw en haar dierbaren. Zo werk ik het liefst geen info van te voren.

Haar moeder en zus zijn trots op haar omdat ze gehoor geeft aan wat ze op dit moment nodig heeft. Rouwen. Stil staan bij haar behoeftes en daar uiting aangeven.
Ze moedigen haar aan om in het Nu, daar met haar hart te zijn waar ze wil zijn. Liefde, zorg en aandacht voor haar zelf is belangrijk nu. Doe je dit niet dan is het alsof je jezelf verloochent. Laten ze beiden weten.

Haar moeder belicht in de reading & healing, dat zij er pas voor zich zelf kon zijn, in de donkere dagen van haar ziek zijn. Liefde, zorg en aandacht voor jezelf wat die behoefte inhoudt, leerde ze in die donkere dagen van haar ziek zijn.

Waar ze nu is wordt alles met heel veel Liefde en zorg belicht in haar. Waar ze niet bij de volle aandacht was, voor haar Zelf, in haar leven. Dat laatste had ze niet ontwikkeld.

Haar moeder is zo trots op haar haar dochter….en heeft respect dat ze zich aan de behoefte overgeeft om er nu te zijn voor haar zelf. Niet voor een ander of wat er van haar verwacht wordt. Haar zus ondersteunt dit.

In de reading komen haar zus en moeder mooi door. Afwisselend. Soms vullen ze elkaar aan
Haar zus snijdt een onderwerp aan : hoe je je toekomst bepaalt waar je in het nu aandacht aan geeft, vanuit liefde en zorg voor je zelf.
Net als haar moeder had haar zus kanker. Toen het bij haar geconstateerd werd, kwam dit als een verrassing. Ze had niets gevoeld in haar lichaam.
Verder laat ze weten dat er iets was met een specialist.
De kanker kwam voor de tweede keer terug. Ze voelde dat er iets mis was in haar lichaam. Nu had ze een goed contact met haar lichaam, maar ze werd niet gehoord.
Keer op keer klopte ze op de deur bij de specialist voor verdere onderzoeken. Maar te vergeefs. De deur werd geopend toen het te laat was. Ze laat voelen dat ze daar bij het overgaan boos over was.

Weet bij wie je aan de deur klopt zegt haar zus! Wordt er niet open gedaan, dan sta je voor de verkeerde deur. Je verspilt tijd en energie. Dan is het niet jouw weg.

De vrouw is zich nu aan het resetten. Hoe nu verder te gaan in haar leven. Het beste van haar zus, moeder en haar zelf mag verder in haar leven.
Haar oma, de moeder van haar moeder ondersteunt dit van harte. Haar kleindochter door breekt in de voorouderlijke vrouwelijke lijn: gaan staan voor je behoeftes.
Liefde, zorg en aandacht voor jezelf.

4 gedachten over “Waar je in het nu aandacht aangeeft, vanuit Liefde en zorg voor jezelf. Bepaald je toekomst.

 • 22 maart 2021 om 13:02
  Permalink

  Wat een prachtig levensverhaal. Wat een mooie boodschap. Ik hoor het! Ik ga nu goed voor mijZELF zorgen, voor mij ZELF kiezen en naar mijn eigen Hart luisteren …hartelijk bedankt . Dit verhaal heeft mij bewust gemaakt waar ik ZELF mee aan het worstelen was. Ik mag dat loslaten.

  Beantwoorden
  • 22 maart 2021 om 14:17
   Permalink

   Soms moeten we ‘engelen’ geduld hebben met ons Zelf. Zodat ‘dat’ diep van binnen in ons wakker kan worden, en met een krachtige beweging naar buiten komt. Het in je kracht zet. Je weet waar je gehoor aan moet geven.

   Beantwoorden
  • 23 maart 2021 om 12:19
   Permalink

   Dankjewel Henriette voor de mooie samenvatting van de reading. Deze gaat in het boek 🙂

   Beantwoorden
   • 23 maart 2021 om 13:59
    Permalink

    :);) tijdens het schrijven vh verhaal van jouw reading & healing. Is vooral je zus die mij weer de woorden gaf.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *