Begeleiden van aan de aarde gegronde zielen naar het licht.

Begeleiden van aan de aarde gegronde zielen naar het licht.

Een vrouw neemt contact met mij op. Zij en haar kinderen nemen sinds een week zielen waar in hun huis. Dit voelt niet prettig voor haar. Ze vraagt mij om hulp.

Om mijn werk als heler en ziener zo goed mogelijk te kunnen doen, wil ik zo weinig mogelijk info van te voren. Zodat ik zo zuiver mogelijk te werk kan gaan.

Als ik invoel bij haar en de kinderen in haar huis en haar hulp vraag, laat ik de energie stromen. Vraag de vrouw om de informatie die ik hierin deel alleen,  met ja en nee te beantwoorden. Al gauw krijg ik een duidelijk beeld van wat er aan de hand is bij deze vrouw in huis. Deze stroom van informatie deel ik met de vrouw:  De vrouw heeft pas een concentratiekamp bezocht. Een aantal jonge ;dolende’ zielen zijn met haar mee ’gelift’.  Kinderen die door hun moeders zijn meegegeven aan deze vrouw, om te overleven. Deze moeders en kinderen weten niet dat ze dood zijn. Ik laat alles wat nodig is gebeuren. Dat wat geheeld mag worden wordt geheeld. Laat de moeder en kinderen weten, dat ze naar het licht mogen. Samen met de vrouw en de engelen en lichtwezens omringen wij ze met liefde en licht en begeleiden hen naar het licht. Als het werk gedaan is wordt mijn hart gevuld met dankbaarheid.

Korte beschrijving over: Aan de aarde gegronde zielen.

Deze zielen worden ook wel dolende zielen genoemd: nadat hun lichaam is gestorven, zijn ze niet naar het licht gekeerd. Door verschillende oorzaken zijn ze op de aarde gebleven: Soms om hun familieleden of geliefden niet te verlaten, soms omdat ze door de shock van een plotselinge dood niet begrepen hebben dat ze zijn gestorven, , maar soms hebben ze ook nog iets om op te lossen of willen ze zich ergens voor wreken, of dat angst hun weer houdt: omdat ze b.v. denken dat ze het niet waard zijn om naar het licht te gaan.

Zielen kunnen zo eeuwen lang rond dolen op aarde, want hoe langer ze hier zijn, hoe moeilijker het is om weg te gaan. Ze hebben zich zo zeer geconcentreerd op de aarde en het leven erop dat ze de lichtniveaus niet meer kunnen waarnemen of er bang voor zijn geworden. Ze kunnen alleen nog in contact treden met mensen. Daarom kunnen wij als bemiddelaars optreden en ze de weg wijzen naar het licht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *