Berichten van overleden.

Van uit een impuls bel ik een vrouw, die ik begeleid in het proces met haar vader. Ik neem haar oma waar die al enige tijd aan genezijde is. Zonder te aarzelen pak ik de telefoon en bel de vrouw. Als ik haar aan de lijn krijg vertel ik haar dat ik een boodschap heb van haar oma. Ze wil de boodschap graag ontvangen. Tot op dat moment weet ik niet wat de boodschap is. Ik laat de energie stromen en voor mijn oog opent zich een boekrol, waarop het volgende wordt geschreven: Je bent de beste dochter die je je kunt wensen. De vrouw begint te lachen, en zegt ik ben jarig vandaag Wat een mooi verjaardagsgeschenk.
Als ik afscheid neem van de vrouw en haar oma, ervaar ik een gevoel van blijheid en dankbaarheid. Wat ben ik blij dat ik antwoord heb gegeven aan het impuls. Haar vader is op dit moment niet zo blij met haar. Haar oma, de moeder van haar vader laat haar iets anders weten. Wat haar blij maakt en sterkt in de relatie met haar vader.

Het is volle maan, mijn buurman en ik bewonderen dit fenomeen. Hij is jarig vandaag. Onze ogen zijn gericht naar boven, naar de volle maan en de prachtige sterren hemel. We genieten samen van dit moois. De toren klok slaat 8 uur. Op dat moment vliegt er een uil over ons heen. Wauw zeg ik, dat is je vader die je komt feliciteren. Jij zegt het en ik denk het, zegt mijn buurman. We krijgen allebei kippenvel en worden emotioneel. De uil vliegt in de boom tegenover zijn huis. Vervolgens maakt hij nog een ere rondje over mijn buurman en verdwijnt in het veld.
Wat een mooi verjaardagsgeschenk, zegt mijn buurman en dan komt hij ook nog eens klokslag 8 uur. 8 is mijn geluksgetal.

Zijn vader en hij hebben beiden iets met uilen. Mijn buurman heeft in zijn jeugd een uilskuiken gered die door mensen was gevonden in het bos, door het kuiken te voeren en te verzorgen. Zijn vader bezat enkele uilen toen hij nog leefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *